A Lenovo Yoga laptopjainak legújabb generációja az inspirációtól az önkifejezésig segíti a kreatív alkotókat

A Lenovo Yoga laptopjainak legújabb generációja az inspirációtól az önkifejezésig segíti a kreatív alkotókat
A Lenovo bemutatja a prémium kategóriás új Yoga Pro 9i és Yoga Pro 7i/7, Yoga 7i/7, valamint két Yoga Slim laptopokat – a Yoga Slim 7-et és a frissített Yoga Slim 6-ot.

A hibrid világban való alkotás, fogyasztás és együttműködés most egyszerűbbé vált a Lenovo legújabb generációs Windows 11 Yoga laptopjaival, amelyek lenyűgöző teljesítményt, hihetetlen sokoldalúságot és egyszerű mobilitást biztosítanak elegáns és hordozható kivitelben:

  • A Lenovo zászlóshajója, az Észak-Amerikában Lenovo Slim Pro 9i néven ismert Yoga Pro 9i, amely két képernyőméretben1 (14,5" és 16", 8. generációs) kapható, innovatív műszaki megoldásokat kínál, többek között továbbfejlesztett Lenovo X Powert2, továbbfejlesztett PureSight Pro3 kijelzőt, valamint számos új és frissített funkciót
  • A karcsú, könnyű és elegáns Yoga Slim 7 (14,5", 8. generációs) a felhasználóknak nagyobb teljesítményt, hordozhatóságot és hosszabb akkumulátor-üzemidőt biztosít, mint korábban
  • A többfeladatos tartalomkészítők számára ideális, az Észak-Amerikában Lenovo Slim Pro 7 néven ismert Yoga Pro 7 (14,5", 8) és az Észak-Amerikában Lenovo Slim Pro 7i néven ismert Yoga Pro 7i (14,5", 8) – mindkettő egyaránt erős teljesítményt nyújt elegáns kialakításban
  • Az ívelt, kényelmes peremű kialakítást egy sokoldalú 2 az 1-ben átalakítható laptopban egyesítő Yoga 7 (14" és 16" képernyőméretben kapható, 8. generációs)1 rendkívüli rugalmasságot tesz lehetővé
  • A felfrissített Yoga Slim 6 (14", 8), Észak-Amerikában Lenovo Slim 7 néven ismert, akár a legújabb AMD Ryzen™ 7000 processzorral is elérhető, amely csúcsteljesítményt és hatékonyságot tesz lehetővé egy szupervékony eszközben.

A Windows 11 operációs rendszerrel felszerelt Yoga laptopok ezen generációja arra készült, hogy lenyűgözze a felhasználókat, legyen szó akár az új és továbbfejlesztett Lenovo X Power-ről2, amely nagy teljesítményt kínál vékony vázban, a továbbfejlesztett PureSight kijelzőről vagy a Premium Suite-ról4 - a továbbfejlesztett és új funkciók gyűjteményéről, beleértve az új Yoga billentyűzetet a nagyobb tányérbillentyűkkel, amelyet a kényelem és a hatékonyság érdekében terveztek.

"Tudjuk, hogy a digitális tartalomkészítők továbbra is a hibrid életstílust választják, hogy bárhol és bármikor alkothassanak útközben is, legyen szó a videók készítésétől a grafikák tervezéséig bármiről" - mondta Jun Ouyang, a Lenovo alelnöke és a Consumer Business Segment, Intelligent Devices Group általános igazgatója. "A Lenovo legújabb, új prémium kategóriás Yoga Pro laptopjai az alkotóknak készültek. A teljesítmény és a hordozhatóság kombinálásával, beleértve a lenyűgöző új Mini-LED PureSight Pro kijelzőt és a továbbfejlesztett billentyűzetet, az alkotók élvezni fogják a kivételes felhasználói élményt, és azt, hogy bármikor alkothatnak, amikor csak jön az ihlet."

Yoga Pro 9i (16", 8) más néven Lenovo Slim Pro 9i Észak-Amerikában

A prémium élményt nyújtó Yoga Pro termékcsalád a Yoga almárka kagylós laptopjainak legerősebb tagja. A kényelmes hordozhatósággal párosuló csúcsteljesítményt kínáló Yoga Pro termékcsalád lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bárhol és bármikor alkossanak és fogyasszanak tartalmakat. Ez a generáció a Lenovo X Power2 továbbfejlesztett változatával rendelkezik - ez a hardver- és szoftverfunkciók összessége, amelyek együttműködve gyorsabb és gördülékenyebb kreatív élményt nyújtanak. A felhasználók például észrevehetik, hogy a videószerkesztés gyorsabban fut a drasztikusan felgyorsult szoftveres előnézet, renderelés és exportálás révén - ami azt jelenti, hogy több idő jut a videók készítésére és kevesebb időt kell várakozással tölteni. Az előző generációhoz képest jelentősen megnövekedett hőteljesítmény a 16 hüvelykes Yoga Pro 9i esetében. Ez 62,5%-os5, a 14,5 hüvelykes modellnél pedig több mint 25%-os5 növekedést jelent - mindkettő lehetővé teszi a felhasználók számára a gyorsabb grafikai, videós vagy 3D-s renderelést, miközben a teljesítmény hűvös és csendes marad. A Lenovo X Power2 az NVIDIA® GeForce RTX™ 40-es sorozatú GPU-kkal és a teljesítményt és stabilitást javító AI gyorsítással kombinálva lehetővé teszi, hogy az alkotók magabiztosan és könnyedén használhassák a csúcskategóriás kreatív alkalmazásokat.

Emellett a Yoga Pro 9i (14,5" és 16", 8) modellekben elérhető látványos új Mini-LED PureSight Pro kijelzők élesebb és valósághűbb vizuális élményt nyújtanak, hihetetlen színpontossággal. A 100% DCI-P3 és 100% Adobe RGB bevonása sokkal nagyobb színskálát és élénkebb képeket tesz lehetővé, míg a Mini LED opció lenyűgöző 1200 nits értéket biztosít, így az alkotók szinte bármilyen környezetben, beltéren és kültéren is kényelmesen dolgozhatnak.

Szintén frissült és elérhető a Yoga Pro 9i (14,5" és 16", 8), a Yoga Pro 7 (14,5", 8), a Yoga Pro 7i (14,5", 8) és a Yoga Slim 7 (14,5", 8) modellekben az új Lenovo Premium Suite4, amely egy sor új és frissített hardverfunkciót tartalmaz. Ezek célja a Yoga felhasználói élményének javítása. A legjelentősebb a továbbfejlesztett billentyűzet az 1,5 mm-es távolságban elhelyezkedő billentyűkkel a kényelem és a hatékonyság érdekében, a gyorsabb érintési reakció, valamint a zsírmentesített bevonatú billentyűk a simább érintésért, melyek egyúttal minimalizálják az ujjlenyomatok vagy a foltok keletkezését is. A billentyűzeten kívül a Lenovo Premium Suite-tel4 felszerelt laptopok négy mikrofont is tartalmaznak a jobb minőségű videó- és hanghívásokhoz, négy zajcsökkentő hangszórót, csendesebb ventilátorokat és egy nagyobb trackpadet a könnyebb tartalomkezelés és az általános hatékonyság érdekében.

Az előző generációhoz hasonlóan az összes Yoga laptopot a Lenovo AI Engine+ rendszerrel látják el, amely gyors és intuitív teljesítményt biztosít a felhasználóknak, és képes előre jelezni az energia- vagy akkumulátorigényüket annak alapján, hogy mit csinálnak a készülékükön. Szintén a Lenovo AI Engine+ része a Lenovo Intelligent Sense és az Integrált biztonság, mindkettő hozzájárul a teljesítmény zökkenőmentes, gördülékeny és jobban védett fenntartásához.

A karcsú, elegáns hordozhatóságra tervezett Yoga Slim termékcsalád nem csak karcsú megjelenéséről, hanem könnyű mobilitásáról is ismert - ez fontos tulajdonság a felhasználók azon generációja számára, akik saját feltételeik szerint szeretnének alkotni, fogyasztani és együttműködni. A Yoga Slim készülékek legújabb generációja még vonzóbbá vált a PureSight OLED kijelzővel, amely élesebb, simább és valósághűbb képi megjelenítést biztosít a TÜV Rheinland és Eyesafe tanúsítvánnyal6 rendelkező képernyőn.

Az erőt és a teljesítményt szem előtt tartva a Yoga Slim 7 (14,5", 8) és a Yoga Slim 6 (14", 8) akár a legújabb generációs AMD Ryzen 7000 sorozatú processzorokkal rendelkezik, amelyek gyors és erős teljesítményt nyújtanak, több mint 60 Whr kapacitású akkumulátorral7 és a hatékonyság érdekében gyorstöltési8 lehetőséggel. A Yoga Slim felhasználók az új integrált RDNA™ 3 grafikus technológiát is megtapasztalhatják, amely valósághű tartalomkészítési látványt és gazdag szórakozási választékot tesz lehetővé a Yoga Slim kijelzőjén. Az AMD Ryzen AI motor okos új funkciókat hoz a Lenovo Yoga Slim ezen generációjába, beleértve az AI Eye Gaze Correctiont, hogy a videóhívás közben mindig úgy tűnjön, mintha a kamerára néznének a felhasználók, az AI kamera automatikus képkeretezést, mely biztosítja, hogy a felhasználó arca mindig a képen legyen, és az AI mélységalapú háttér elmosást, hogy a felhasználók a háttérképeket a kamerától meghatározott távolságra állíthassák.

Mindezek mellett a felhasználók a Lenovo Smart Lock9 felhőalapú biztonsági szoftverrel megvédhetik eszközeiket útközben is, mivel a funkció lehetővé teszi a távoli helymeghatározást, zárolást, adatok törlését és az elveszett vagy ellopott eszköz visszaszerzését.

Yoga Pro 9i: Elképesztő lehetőségek a tökéletes alkotónak

A tartalomkészítőkre szabott, 8. generációs Yoga Pro 9i Windows 11 operációs rendszerrel és az akár 13. generációs Intel® Core™ mobil processzorokkal, NVIDIA RTX 4070 laptop GPU megoldással, valamint nagyobb hőkapacitással rendelkezik, hogy a felhasználók egy nagy teljesítményű laptopot kapjanak. Akár videók szerkesztéséről vagy rendereléséről, akár intenzív 3D modellezésről vagy grafikai tervezésről van szó, az alkotók zökkenő- és stresszmentes élményre számíthatnak.

A Yoga Pro 9i két színben, Tidal Teal és Storm Grey10 színben kapható, a Yoga Pro 9i emellett PureSight Pro3 kijelzőt is kínál 14,5 hüvelykes és 16 hüvelykes képernyővel. A 16 hüvelykes modell akár 3,2K felbontással, 1200 nits fényerővel, 165 Hz-es frissítési frekvenciával, 100% DCI-P3, 100% sRGB és 100% Adobe RGB hármas színskálával rendelkezik, így az éles, sima és valósághű képi megjelenítés új lehetőségeket biztosít a magas minőségű alkotások készítői számára.

A Premium Suite4 új és továbbfejlesztett funkciói még jobb Yoga Pro 9i élményt nyújtanak a felhasználóknak, legyen szó akár a négy zajszűrő mikrofon elérhetőségéről (így a felhasználók bárhol online tudnak lenni), vagy a csendesebb ventilátorokról a nyugodt munkavégzés érdekében. A kényelem és a produktivitás egyesítése az új, 1,5 mm-es Yoga billentyűzettel is lehetséges, amely 0,3 mm-es billentyűkkel rendelkezik a könnyebbség és a kényelem érdekében, valamint nagyobb trackpaddal, amely elősegíti a hatékonyságot. Az 5 megapixeles webkamera beépítése azt jelenti, hogy a felhasználók vizuálisan tiszta, kiváló minőségű videóhívásokat is élvezhetnek.

A billentyűzet 50%-ban fogyasztás utáni újrahasznosított műanyagból, az alsó borítás pedig 50%-ban újrahasznosított alumíniumból készült, a Yoga Pro 9i (16", 8) és a Yoga Pro 9i (14,5', 8) egyaránt ENERGY STAR® minősítéssel és EPEAT® Gold regisztrációval rendelkezik. A csomagoláshoz 100% FSC papírt használnak, és mindkét készüléket 90%-ban újrahasznosított műanyagot tartalmazó csomagolópárnával szállítják.

Yoga Slim 7: Elegancia egy karcsú, mégis nagy teljesítményű készülékben

Azok számára, akiknek fontos a stílusos elegancia egy könnyű eszközben, de kreatív céljaik eléréséhez még mindig szükségük van teljesítményre és hordozhatóságra, az új, 8. generációs Yoga Slim 7 felel meg legjobban. A 14,5 hüvelykes, akár 3K felbontású, élesebb, simább és valósághűbb képi megjelenítést biztosító PureSight OLED kijelzővel, amelyet akár a következő generációs AMD Ryzen 7000 sorozatú processzorok hajtanak, a felhasználók útközben is szerkeszthetnek és feltölthetnek fényképeket, dolgozhatnak egy prezentáción vagy videokonferenciát tarthatnak egy kávézóból. A TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) és az Eyesafe6 tanúsítványnak köszönhetően pedig jelentősen csökken a szem megerőltetésének kockázata.

A mindössze 13,9 mm-es (0,5 hüvelykes) Yoga Slim 7 könnyen szállítható, és kis helyen is elfér. A felhasználók az újonnan tervezett billentyűzetet a nagyobb érintőpaddal párosítva szintén hatékonyabb és produktívabb élményt kapnak. A Premium Suite4 másik lenyűgöző tulajdonsága a hat hangszóró beépítése két egymás mögötti mélysugárzóval, amelyek kivételes hangminőséget biztosítanak, akár egy megbeszélésen, akár élő zenei közvetítés közben.

A Yoga Slim 7 másik jelentős fejlesztése a nagyobb, 70 Whr kapacitású akkumulátor7, amely lehetővé teszi, hogy az alkotók hosszabb ideig dolgozhassanak anélkül, hogy konnektort kellene keresniük. A gyorstöltés-növelő funkció emellett lehetővé teszi a gyors, 15 perces újratöltést, amely akár további 2 órányi használatot tesz lehetővé8. A kettős ventilátoroknak és a 30 wattos Thermal Design Performance teljesítménynek köszönhetően ebben a generációban a felhasználók hűvösebb és csendesebb teljesítményt is élvezhetnek.

Yoga Pro 7 és Yoga Pro 7i: Erős teljesítmény elegáns kivitelben

Az elegáns kialakításba foglalt a Yoga Pro 7 és 7i (Észak-Amerikában Lenovo Slim Pro 7 és Pro 7i néven ismert) nagy teljesítményű hardvert tartalmaz NVIDIA RTX 3050 vagy 4050 laptop GPU-val kombinálva, így egy nagy teljesítményű laptop, amely ideális a többfeladatos tartalomkészítők számára. A generáció erősebb akkumulátorával (akár 73 Whr) ez a 15,6 mm (0,6 hüvelyk) vékony laptop csendesebb és hűvösebb élményt nyújt, függetlenül a munkaigénytől. Az Intel új Unison szoftvermegoldása segít összekapcsolni az IOS és Android™ eszközöket a Yoga Pro 7i készülékkel az integrált, egy képernyős, több eszközzel használható élmény érdekében. A 14,5 hüvelykes PureSight Pro3 kijelző akár 3K felbontással, 400 nits fényerővel és 120 Hz-es frissítési frekvenciával is elérhető, így a felhasználók éles, sima vizuális minőséget élvezhetnek, legyen szó videószerkesztésről, grafikai tervezésről vagy prezentációkészítésről.

A kiváló minőségű kijelző mellett a Yoga Pro 7 felhasználói élvezhetik a Premium Suite4 új hardveres funkcióit is, amelyek közé tartozik a minőségi audio- és videós élmény négy mikrofonnal, hangazonosító zajszűréssel, négy hangszóróval és FHD infravörös (IR) kamerával, Time of Flight (ToF) érzékelővel és adatvédelmi zárral, valamint a továbbfejlesztett Yoga billentyűzet 1,5 mm-es zsírosodásgátló billentyűkkel, amelyek kényelmet és gyorsabb tapintási reakciót kínálnak. A Yoga Pro 7 és Yoga Pro 7i elegáns, ultravékony dizájnnal hívja fel magára a figyelmet, Tidal Teal vagy Storm Grey10 színben kapható.

Yoga 7 és Yoga 7i: Kreatív sokoldalúság

A lekerekített élekkel ellátott, letisztult, komfortos kialakítású, 8. generációs Yoga 7 a könnyű kezelhetőség és sokoldalúság érdekében készült. A formájához hűen a Yoga 7 átalakítható laptop lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyakorlatilag bárhol létrehozzanak és fogyasszanak tartalmakat a 360 fokos multimódos képességekkel, amelyekkel a készüléket teljes értékű laptopból hordozható táblagéppé alakíthatják.

A legújabb 13. generációs Intel CPU-val vagy AMD Ryzen 7000 sorozatú processzorokkal frissítve az alkotók erős és zökkenőmentes teljesítményre számíthatnak, legyen szó videószerkesztésről, fotóretusálásról vagy zenei streamelésről. A kiváló minőségű, 16:10 képarányú kijelző, az akár 2,8K OLED panel és a 100%-os DCI-P3 színpontosság lehetővé teszi azt is, hogy a felhasználók az eddigi legjobb munkáikat hozzák létre és osszák meg.

Yoga Slim 6: Könnyű és tartós az úton lévő alkotók számára

A karcsú, könnyű és tartós kialakítású, 8. generációs Yoga Slim 6 (Észak-Amerikában Lenovo Slim 7 néven ismert) praktikus alumínium házban érkezik, amelyet az útközbeni használatra terveztek. Mostantól akár a legújabb generációs AMD Ryzen 7000 sorozatú processzorokkal is kapható, amelyek gyorsabb és zökkenőmentesebb teljesítményt nyújtanak. A megújult Yoga Slim 6 két színváltozatban - Misty Grey és Storm Grey10 - kapható.

A Slim 6 tovább fokozza a Yoga laptop élményét az olyan szoftveres megoldások erejének kihasználásával, mint a Lenovo Vantage és a Lenovo Smart Performance az eszközoptimalizálás, a teljesítményfigyelés, a PC állapotának ellenőrzése, a jobb biztonság, sőt a problémák megoldása és megelőzése érdekében. Ha mégis PC-probléma merülne fel, a fejlett Premium Care Plus szolgáltatással a Lenovo kiemelt hozzáférést biztosít a szakértő technikusokhoz, valamint gyors javítást, további eszközvédelmet és szoftveres útmutatást kínál.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!