A Kyndryl elindította tanácsadó szolgáltatását

A Kyndryl elindította tanácsadó szolgáltatását
A Kyndryl elindította a Kyndryl Consult tanácsadó részlegét, amelynek szolgáltatásai az IT-folyamatok, IT stratégia, IT üzemeltetés, a natív és hibrid felhő, az alkalmazások és a mainframe-ek modernizálása, a mesterséges intelligencia, az adat- és analitikai, hálózati számítási képességek, valamint a biztonsági és rugalmassági területekre terjednek ki.

A tanácsadás egyik leghangsúlyosabb része a felhőbe történő áttérés, majd az azt követő működtetés támogatása. Ennek alapja a szoros kapcsolat a megrendelővel, közös alkotással, közös tervezéssel hosszú távú együttműködésben.

A vállalatok világszerte elvárják az IT-projektektől a nyereség növelését, és sokan keresnek új utakat a technológiai alapú agilitás, rugalmasság és üzleti fejlődés biztosítására a versenyképesség érdekében.

Ehhez kínál a Kyndryl Consult számos iparágban több évtizedes sikeres megbízásokból származó globális műszaki és üzleti szakértelmet, valamint a Kyndryl Bridge platformot, amelyet a partnerek széles ökoszisztémája támogat.

További információkért látogasson el erre a weboldalra.

 

A Kyndrylről

A Kyndryl (NYSE: KD) a világ legnagyobb IT-infrastruktúra-szolgáltatója, amely több mint 60 országban több ezer vállalati ügyfelet szolgál ki. A vállalat olyan komplex, kritikus fontosságú információs rendszereket tervez, épít, működtet és modernizál, amelyeken a világ mindennapi működése múlik. További információért látogasson el a www.kyndryl.com weboldalra.

Amennyiben még többre kíváncsi, örömmel összekapcsoljuk Mark Slagával, a Kyndryl Consult globális vezetőjével, hogy további kontextusba helyezhessük, hogy a Kyndryl hogyan közelíti meg újszerűen az IT-modernizációt.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Kyndryl, tanácsadás, IT