A Honor a kínai okostelefon-piac felrázására készül

A Honor a kínai okostelefon-piac felrázására készül
A Honor visszanyeri piaci részesedését Kínában: a fellendülés pozitív jeleit mutatja.

A HONOR hamar visszanyerte piaci részesedését Kínában azt követően, hogy önálló vállalattá alakult. A Counterpoint havi Market Pulse adatai alapján a HONOR kínai piaci részesedése 8,4%-ra ugrott júniusban, a januári 5,1%-os értéket követően. A növekedés üteme kifejezetten erősnek tűnik, ezt alátámasztja, hogy a vállalat értékesítése májusban 38,9%-ot nőtt az előző hónaphoz képest, míg júniusban 27,5%-ot nőtt az előző hónaphoz képest.

A HONOR kínai növekedését serkentő tényezők: end-to-end működés, stratégiai együttműködések és jelentős K+F tevékenység

Az új HONOR képes az end-to-end működésre lefedve a kutatás és fejlesztés, az ellátási lánc, a gyártás, az értékesítés, a marketing, a szolgáltatás és a pénzügyek területét. Ez kiemelt szereppel bír a HONOR erős visszatérésében Kínában. A HONOR nagyon rövid idő alatt több mint 30 partnerrel újra megalapozta stratégiai együttműködéseit, beleértve a világ vezető beszállítóit. Erőteljes K+F tevékenységének és az úttörő technológiák folyamatos fejlesztésének köszönhetően a vállalat versenyképes marad a nemzetközi piacra való visszatérés során is.

Előre tekintés: A HONOR újrarendezi a nemzetközi okostelefon-piacot

A HONOR 50 kínai bejelentésével, amely 500 millió jüan értékű rekord eladást produkált a bejelentés első percében, a vállalat megtartotta növekedési ütemét, ami 28 hét alatt 20%-os volt. Ezzel a versenytársakat megelőzve a lista elejére került az online értékesített okostelefonok terén. A HONOR 2,500-4,000 jüan (azaz 380-600 dollár) árkategóriájú okostelefonok terén a konkurencia előtt járt 17,9%-os piacrészedésével két egymást követő héten.

A HONOR Kínában tanúsított magabiztos teljesítménye megnyitja az utat a nemzetközi piacra való visszatéréshez.

A hamarosan érkező HONOR Magic3, amit a magic hour, azaz a fényképezésben és videokészítésben legjobb időpontként számon tartott időszak inspirált, bejelentésére augusztus 12-én kerül sor. A HONOR eltökélt amellett, hogy kiaknázza az AI-ban rejlő lehetőségeket a HONOR Magic 2016-os megjelenése óta. Az új HONOR Magic3, Qualcomm Snapdragon 888 Plus platformmmal érkezik, és az 5G és az AI technológiák még tökéletesebb felhasználásán keresztül kategóriájának legjobb mobil és kamera élményét nyújtja a fogyasztóknak.

A HONOR Magic3-ról további információk hamarosan elérhetőek lesz.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Honor, okostelefon, Kína