A Honor Magic5 szériát számos médium „Best of MWC″ díjjal tüntette ki

A Honor Magic5 szériát számos médium „Best of MWC″ díjjal tüntette ki
A HONOR Magic5 Pro, a HONOR Magic Vs és a HONOR Magic5 Lite mind komoly elismerésekre tettek szert az elmúlt napokban.

A jelenleg is futó MWC 2023-on a HONOR Magic5 Pro és a HONOR Magic Vs megjelenésének bejelentését követően a márka 42 elismerést nyert el számos szakmédiumtól. Ezekkel a díjakkal az eszközök műszaki és prémium sajátosságai is el lettek ismerve.

A 42 kitüntetésből 18-at a HONOR Magic5 Pro szerzett különböző kategóriákban. Az Android Authority szerint az eszköz „egyáltalán nem fogja vissza magát, hogy felvegye a versenyt a legjobbakkal, mindezt pedig stílusosan teszi", míg a Trusted Reviews „a legjobb minőségű technológiával megpakolt csúcskategóriás androidos okostelefonként" jellemezte. A terméktesztjeiről híres Tom's Guide így fogalmazott: „a HONOR Magic5 Pro messze a legjobb telefon az MWC 2023-on".

A hajlítható HONOR Magic Vs is komoly figyelmet kapott. Az XDA Developers kedvenc hajlítható telefonjaként titulálta, míg a MakeUseOf – az egyik legnagyobb technológiai szakmédium – a valódi innovációját emelte ki. A HONOR Magic5 Pro és a HONOR Magic Vs 3 évnyi androidos támogatást kap, és 5 évig támogatják biztonságát patchek formájában.

A HONOR Magic5 Lite már kapható nálunk. A széria többi tagja várhatóan 2023 második negyedévétől lesz elérhető Európa szerte. A HONOR Magic Pro 12GB+512GB-os változata 1199 €-ba kerül majd. A Magic Vs 1599 €-ért lesz megvásárolható. Az elérhetőségéről később árulunk el több részletet.

Ezen felül a Magyarországon már megvásárolható HONOR Magic5 Lite a DXOMARK alapos mérései szerint a világ legjobb akkumulátorteljesítményű okostelefonja. A HONOR Magic5 Lite bruttó 159 990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Honor, mobil