A HONOR Magic6 Pro az első okostelefon, ami öt DXOMARK 2024 Golden Label címet nyert el

A HONOR Magic6 Pro az első okostelefon, ami öt DXOMARK 2024 Golden Label címet nyert el
A HONOR ismét szintet lépett legújabb csúcskategóriás telefonjával, a HONOR Magic6 Pro-val. A készülék lett ugyanis az első okostelefon, ami öt 2024 Gold Label címet nyerhetett el a DXOMARK-tól. Ez egyértelműen szemlélteti, hogy az eszköz minden tekintetben kiemelkedő: kitűnő hátlapi és szelfi kameráival, magával ragadó hangélménnyel, élénk kijelzővel és hosszú üzemidejű akkumulátorral rendelkezik. Ez az elismerés is azt jelzi, hogy a HONOR továbbra is elkötelezett az innováció terén.

Hátlapi és szelfi kamerák: A mobil fotózást új szintre emelve a HONOR Gold díjat kapott mind a hátlapi, mind pedig a szelfi kameráira is. Az eszköz kifinomult MI képalkotó rendszere erőteljes kamerákkal garantálja a csodálatos fotókat és videókat – minden helyzetben.

Pazar hangzás: 155-ös pontszámot elérve a DXOMARK Audio teszten, a HONOR Magic6 Pro kitűnő hangélményt biztosít. Akár a rögzítés, akár a lejátszás a cél, gazdag és kitűnő a minőséget kapunk.

Briliáns kijelző: A HONOR Magic6 Pro OLED kijelzője a maga 1280 x 2800-as képfelbontásával és 120 Hz-es képfrissítésével 157 pontot ért el a DXOMARK Display tesztjén. Ez is bizonyíték arra, hogy a felhasználók minden tekintetben bámulatos látványban részesülhetnek.

Páratlan akkumulátor üzemidő: 157-es pontszámával a HONOR Magic6 Pro az akkumulátor ranglétra csúcsán jár, köszönhetően az 5600 mAh-s akkumulátornak, ami mérsékelt használat mellett három és fél napnyni üzemidőt biztosít. Ez kifejezetten ritka időintervallum a csúcskategóriás eszközöknél, ami ráadásul a töltés vonatkozásában is remekel.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!