A HONOR 70 Lite szintet lép: még jobb teljesítmény

A HONOR 70 Lite szintet lép: még jobb teljesítmény
Erőteljes 5G-s chipsettel és egy hosszú üzemidejű akkumulátorral a HONOR 70 Lite egész nap kiváló teljesítményt nyújt.

A HONOR bejelentette, hogy megjelenik Magyarországon is a HONOR 70 Lite. A stílusos készüléket a Qualcomm Snapdragon 5G működteti és mesteri kamerarendszerrel van felszerelve. 5000mAh-s , nagykapacitású akkumulátora egész napra garantálja a zökkenőmentes felhasználói élményt. A remek teljesítmény és a fejlett képalkotás új mérföldkövet jelentenek a kedvező árú okostelefonok kategóriájában.

Stílusos formatervezés, magával ragadó kijelző
A HONOR 70 keskeny pereme vonzóvá teszi a telefont, míg lekerekített sarkainak köszönhetően kényelmes fogni, így használni és hordozni is egyaránt remek élmény. Oldalsó ujjlenyomatolvasójával gyors és biztonságos módon oldható fel a készülék.

A telefon 6,5”-es HONOR FullView kijelzőjével hozza közelebb a felhasználóhoz a fotózás élményét, videókat, filmeket és egyéb tartalmakat. A TÜV Rheinland által minősített okostelefon olyan beépített technológiával rendelkezik, ami hatékonyan csökkenti a káros kékfény kibocsátását. Akár 90Hz-es képfrissítési rátájával a böngészés és a videojátékozás során is kimagasló élményt garantál – ez az érték ráadásul magasabb mint más, azonos árfekvésben kapható készülékek esetében.

Kimagasló fotózási és videózási teljesítmény
Az eszköz 8MP-es előlapi kamerája mellett osztályelső, 50MP-es tripla hátlapi kamerarendszerrel büszkélkedhet, ami egy 50MP-es fő, egy 2MP-es makró és egy 2MP-es mélységi kamerából áll. A HONOR 70 Lite színekben gazdag, élénk fotók elkészítésére képes, legyen szó esti felvételekről vagy szelfikről.

A Dual-View Video rögzítés egyszerre alkalmazza az elő- és hátlapi kamerákat, így párhuzamosan lehet felvételeket készíteni. Ez pedig még több lehetőséget biztosít a felhasználóknak arra, hogy rugalmasak és kreatívak lehessenek.

Remek teljesítmény a Qualcomm Snapdragon által
A HONOR 70 Lite-ot a Qualcomm Snapdragon 480 Plus 5G mobil platform hajtja, ami valódi 5G-s élményt biztosít. A jobb csatlakozásnak és a gyorsabb sebességeknek köszönhetően a kommunikáció, a munkavégzés és a tartalomfogyasztás egyaránt zökkenőmentesen és gyorsan történhet.

A 4GB RAM-os modell HONOR RAM Turboval van felszerelve, ami azt jelenti, hogy a telefon 3GB tárhelyet RAM-má alakít, így több RAM érhető el, ezzel is kényelmes, gördülékeny használatot garantálva. A HONOR RAM Turbo továbbá nem hagyja, hogy a háttérben futó folyamatok leálljanak alkalmazásváltáskor, így gyorsabban futtathatók az appok anélkül, hogy újra kellene indítani őket.

Hosszú üzemidejű akkumulátor, egész napos használat
A HONOR 70 egy ultranagy, 5000mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely elég energiát biztosít egész napra. Egy töltéssel az eszközön akár 19 órát lehet videózni, 26 órát zenét streamelni, 14 órát videojátékozni vagy 52 órát telefonálni . A 22,5W-os vezetékes HONOR SuperCharge töltő pedig nem csak gyors töltést, hanem akkumulátor optimalizálást is biztosít, ezzel garantálva az egész napos használatot.

Felhasználócentrikus funkciók az élvezetes élményért
A 128GB-os , beépített tárhelynek köszönhetően több mint 28 ezer kép, 11 ezer dal vagy 450 HD videó fér el az eszközön. A HONOR 70 Lite 1TB-ig támogatja az SD-kártyákat is, így igazán könnyen lehet lementeni és elérni fájlokat, anélkül, hogy aggódni kellene a tárhelykapacitás miatt.

A telefonon az Android 12 alapú Magic UI 6.1 fut, ami olyan intelligens funkciók széles választékát kínálja, mint például a HONOR Share, amivel gyorsan lehet különböző eszközök között adatokat átvinni.

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Honor, okostelefon