A Facebook indulása után Mark Zuckerberg karddal fenyegette a munkatársait

A Facebook indulása után Mark Zuckerberg karddal fenyegette a munkatársait
A Facebook korábbi és jelenlegi dolgozói többször nyilatkoztak már arról, hogy nem egyszerű megfelelni a vezetőség sokszor lehetetlennek tűnő elvárásainak.

Noah Kagan volt programozó egy TikTok-videóban arról számolt be, hogy a vállalat indulása után nem sokkal arra is volt példa, hogy Mark Zuckerberg egy karddal fenyegette meg a fejlesztőket – írja a 24.hu a Futurism cikke alapján.

Kagan már 2014-ben kiadott egy könyvet How I Lost 170 Million Dollars: My Time as #30 at Facebook, amelyben szintén érdekes történeteket mesélt a Facebooknál töltött időről. A videóban azt mondta, hogy a kardos eset 2005-ben történt, nem sokkal a Facebook indulását követően, ami egy feszült időszak volt a tech cég vezetőjének. Kagan elmondta, hogy Mark Zuckerberg egy céges meetingen bedühödött, és olyanokat vágott kollégáihoz, hogy „Ha ezt nem csinálod meg hamarabb, pofon váglak”, vagy hogy „ha nem szeditek össze magatokat, akkor ezzel a karddal fogom levágni a fejeteket”.

Azt mind a mai napig nem tudja a volt programozó, hogy miért volt kard a meetingen Zuckerbergnél. Szerinte azonban hajlamos volt az ilyen ingerült megnyilvánulásokra: egyszer egy pókerpartin húzta fel magát, mert kikapott a PayPal társalapítójától, Peter Thielntől. Voltak bőkező gesztusai is, például amikor minden alkalmazott parkolójegyét kifizette.

Noah Kagan csak néhány hónapig dolgozott a Facebooknál. Ma ő az AppSumo nevű cég vezérigazgatója.

Fotó: Facebook/Mark Zuckerberg

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!