A Facebook felverekedte magát a tőzsdén

A Facebook felverekedte magát a tőzsdén
A Facebook tőzsdére vitele óta először sikerült elérni a kibocsátási árfolyamot. A kisbefektetők bizakodhatnak a további növekedésben.

Tegnap először járt a Facebook részvény a kibocsátási szintjén. ez egy tőzsdei hír lenne, ha nem néznénk mögé és nem keresgélnénk az okát. A Tőzsde alapvetően a hírek alapján múködik, s mostanában biztató hírek érkeztek a Facebook házatájáról.

Egyre többet látunk a kibontakozó mobil stratégiából és láthatóan megjelentek olyan hirdetési megoldások is, amelyeket a felhasználók nem itéltek idegesítőnek. Ezek szépen hoztak a konyhára, ezért a világ legnagyobb közösségi oldala határozottan jól feljött a mobilos bevételek területén.

A legújabb tervek szerint jönnek a videós reklámok is, amelyek az instagramhoz hasonlóan mindössze 15 másodpercesek lesznek, de meglehetősen sok bevételt hozhatnak, mível az ígéretek arról szólnak, hogy az össze amerikai felhasználó látja majd őket. Ez nem kis szám, de persze az ezért fizetendő napidíj sem lesz kevés.

A Facebook egyetlen problémája az elvándorlás pedig nem érinti a fizetőképes felhasználókat, a felmérések szerint főleg a teenagerek lépnek le mostanában, s ez a hirdetők többségét nem érdekli. A család többi tagja pont megfelelő célközönség, s annyira azért nem kell aggódni nem nagyon ment a Facabook az 1 milliárdos felhasznál szám alá.

Jó üzlet tehát továbbra is Facebook tulajdonosnak lenni, akár nagyon kis rlszvényesként sem kell izgulni, hogy összedől a befektetés.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!