A Deloitte ismét vezető az SAP szolgáltatások terén

A Deloitte ismét vezető az SAP szolgáltatások terén
A Deloitte az SAP S/4HANA alkalmazás szolgáltatások terén vezető minősítést kapott a Gartner® Magic Quadrant™ 2022. évi jelentése alapján. A Deloitte-ot 8. alkalommal nevezték vezetőnek az SAP szolgáltatások területén a Gartner Magic Quadrant jelentéseiben.

A Magic Quadrant idei jelentésének a középpontjában az SAP S/4HANA alkalmazás szolgáltatások állnak, amelyek magukban foglalják az üzleti transzformációs projektek végrehajtását és a kiszervezett üzemeltetési szolgáltatásokat (AMS).

„A kutatás hét kritikus képesség mentén értékelte a szolgáltatókat: hatáselemzés és tervezés, technológia megvalósítás, iparági és folyamat szakértelem, szervezeti változásmenedzsment (OCM), működési kiválóság, a folyamatos fejlődés képessége, valamint az üzleti fogékonyság. Ez a kutatás segít az S/4HANA átállási projektben résztvevő vagy az azt tervező vállalatoknak azonosítani, értékelni és kiválasztani a legmegfelelőbb beszállítókat. Mikor szolgáltatót keresnek felmérési, elemzési, migrációs, transzformációs, támogató vagy üzemeltetési feladatokra, a cégek legnagyobb kihívása - a megvalósítás költsége mellett - a szakképzett munkaerő hiánya" – mondta el Dr. Holenda Balázs a Deloitte Magyarország SAP tanácsadás területének igazgatója.

„Büszkék vagyunk arra, hogy már nyolcadik éve nyerjük el az első helyezést a Gartner rangsorában SAP üzleti transzformációs szolgáltatások terén. Ezek a projektek nem csupán a technológiáról szólnak, az SAP S4/HANA átállás komoly üzleti transzformációt jelent egy vállalat életében; arra is alkalmat biztosítanak, hogy a vállalatok átalakítsák, modernizálják a működésüket" – mondta el Kiss Dániel a Deloitte Magyarország technológiai tanácsadás területének partnere.

Ezt a grafikont a Gartner, Inc. egy nagyobb kutatási dokumentum részeként tette közzé, és a teljes dokumentum összefüggésében kell értékelni. A Gartner dokumentum kérésre rendelkezésre áll a Deloitte-tól. A Gartner nem támogatja a kutatási publikációiban megnevezett eladókat, termékeket vagy szolgáltatásokat, és nem tanácsolja a technológia felhasználóinak, hogy kizárólag a legmagasabbra értékelt vagy más módon megnevezett szállítókat vegyék igénybe. A Gartner kutatási publikációja a Gartner kutatói szervezet véleménye alapján készül és nem tekinthető állításnak vagy ténynek. A Gartner minden kifejezett vagy hallgatólagos szavatosságot elhárít a jelen kutatással kapcsolatban, a meghatározott célra történő forgalmazásra vagy alkalmasságra vonatkozóan.

A Gartner és a Magic Quadrant a Gartner, Inc. és/vagy leányvállalatai bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és világszerte, és a jelen dokumentumban engedéllyel szerepelnek. Minden jog fenntartva.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: SAP, Deloitte