700 ezer forintba is kerülhet a Honor új összecsukható okostelefonja

700 ezer forintba is kerülhet a Honor új összecsukható okostelefonja
Napokon belül hivatalosan is bemutatják a Honor összecsukható Magic V okostelefonját. Egy kiszivárgott felvétel szerint az eszköz ára 700 ezer forint körül alakul majd.

Decemberben jelentette be a Honor, hogy hamarosan piacra dobja első összecsukható okostelefonját, mely a Magic V nevet kapta. Az eszközben a Qualcomm legújabb csúcsprocesszora, a Snapdragon 8 Gen 1 dolgozik majd. A mobilon az Android 12 operációs rendszer fog futni.

A kiszivárgott információk szerint a cég december 10-én mutatja be a készüléket, melynek két változata lesz elérhető: egy 12 GB RAM-mal és 256 GB tárhellyel, illetve egy 12 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel felszerelt verzió – írja a hvg.hu a GSMArena összefoglalója alapján.

Egy, a kínai közösségi oldalra, a Weibóra felkerült fotóról most az is kiderült, hogy várhatóan menyibe fognak majd kerülni az összecsukható mobilok. A 256 GB tárhelyű készülék mellett 13 999 jüant, az 512 GB-osnál pedig 14 999 jüant tüntettek fel. Ez nyers átszámítással azt jelenti, hogy a készülékek ára körülbelül 698 és 748 ezer forint lesz.

Ha a kiszivárgott árak valósak, az azt jelenti, hogy a Magic V nagyjából a Samsung Galaxy Z Fold3-mal lesz egy kategóriában, melyet Magyarországon 700-730 ezer fotintért lehet megvásárolni. Ugyanakkor jóval olcsóbb lesz, mint a 823-869 ezer forintos Huawei Mate X2.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a készülék mikor jelenik meg Kínán kívül.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!