5 dollárért eladó minden?

5 dollárért eladó minden?
A Fiverr univerzális szolgáltatás piactere 5 dollártól kínál szolgáltatásokat. A marketingesek mekkája lesz, ha meg tudják őrizni a minőséget. Hangalámondás, névválasztás, logó tervezés olcsón és gyorsan.

A Fiverr egy szolgáltatás piactér, ahol bárki felkínálhatja és eladhatja a képességeit. Grafikusok logókat, webtervezők design vázlatokat, szövegírók és fordítók a saját képességiknek megfelelő szolgáltatásokat. Ezen kívül milliónyi olyan szolgáltatást kínál a weboldal, amelyekre nem minden nap van szükség, de ha szükség lenne rá, fogalmam sincs róla, hol keresnék rá embert.

A Fiverr 5 dollártól kínálgatja a szolgáltatásait és a szolgáltatók kicsit több pénzzért több szolgáltatást is felkínálnak. Például szolgáltatás 5 szolgáltatás nevet kaphatunk ennyiért, de ha ehhez lefoglalható domain nevet is szeretnénk, akkor már 10 vagy 20 dollárt is elkérhet tőlünk a szolgáltató.

A találhatunk névjegykártya tervezőtől, üzleti videó készítésig mindenfélét a hatalmas kínálatban. Ha pedig az okozna problémát, hogy melyik szolgáltatást válasszuk, akkor a közösségi visszajelzések segítenek. A korábbi ügyfelek pozitív, vagy negatív kommentjei és értékelései nagyszerűen mutatják, hogy ki mennyire jól végzi el az általa vállalt feladatokat.

Az egész ráadásul meghatározott időre történik, nem kell alkudozni az elkészült munkát az előre megszabott időben átvehetjük, általában digitálisan. A szolgáltatást ajánlom például azoknak, akik nem birkóznak a Kickstarter kampány angol hangalámondásával, bizonnyal profi végeredmény kaphatnak 5 -10 dollárért.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!