3 funkció, amit kevés Apple-felhasználó ismer, pedig nagyon hasznosak

3 funkció, amit kevés Apple-felhasználó ismer, pedig nagyon hasznosak
Rengeteg olyan funkció rejtőzik az Apple eszközeiben, amelyeket csak kevéssé ismernek a felhasználók. Éppen ezért az Apple Support időről időre videós segítséget kínál az iPhone-ok, iPadek, Apple Watchok, AirPodsok tulajdonosainak. A napokban három új videó is kikerült az Apple-től.

Bár a wifi beállítása szinte gyerekjáték egy iPhone-on, de például tudta azt, hogy ha az okostelefon csatlakoztatva van a wifihez, akkor egyszerűen és biztonságosan megoszthatja a wifi-jelszavát egy közeli iPhone-ossal? Fölöttébb jól jöhet ez olyankor, amikor a jelszó betűk és számok zagyvának tűnő keveréke - vette észre a hvg.hu. A jelszó megosztásának a mikéntjét mutatja az alábbi videó.

Vajon hallott már az AirPods Pro Conversation Boost szolgáltatásáról? Ez akkor lehet hasznos, ha nem jól halljuk a partnerünket egy zajos környezetben. Fontos, hogy akit jobban szeretnénk hallani, az közvetlenül előttünk legyen. Az alábbi videó ennek a funkciónak a beállítását mutatja meg iPhone-on vagy iPaden.

A következő videó azt mutatja be, hogyan lehet beállítani a fizetést megkönnyítő Apple Pay szolgáltatást az Apple-okosórán.

A videók angol nyelvűek, de feliratozhatól. Ha nem boldogul az angollal, akkor a Beállításoknál (fogaskerék ikon) megadhatja az automatikus fordítás lehetőségét.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Apple, iphone