Érdemes megvárni a Black Friday-t az iPhone 12 megvásárlásával?

Érdemes megvárni a Black Friday-t az iPhone 12 megvásárlásával?
Tavaly az iPhone 11 komoly leárazásokat kapott a jeles nap alkalmából, ám idén van esély arra, hogy ez másképp legyen.

Ha nagyon tömören kellene megfogalmazni, hogy miért nincs nagyon értelme idén a Black Friday-től látványos iPhone 12 akciókat várni, azt egyetlen szóban is megtehetjük: COVID-19 – hívja fel a figyelmet cikkében a TechRadar.

Ugye a vírus miatt több Apple termék bemutatása is csúszott, és ezek közül az iPhone 12-es szériája kullog a leghátsó sorban. Olyannyira, hogy a 12-es csak október közepén jött ki, a 12 Mini és a Pro Max meg csak november 6-án érkezik, három héttel a Black Friday előtt.

Emlékeztető gyanánt érdemes felidézni, hogy tavaly az iPhone 11 értékesítése szeptemberben indult. Azt nem merjük kijelenteni, hogy nincs semmi esély egy iPhone 12 akcióra az idei fekete pénteken, de hogy nem aznap fogjuk megkötni életünk üzletét a készülékre, azt szinte biztosra vesszük.

Van remény az iPhone szerelmeseinek

Ugyanakkor  ahogyan a TechRadar cikke is felhívja rá a figyelmet, a Black Friday hagyományosan a régebbi modellek árzuhanását hozza. A cikk egyenesen odáig megy, hogy nem lennének meglepve, ha az iPhone XR és az iPhone 11 lenne a legnagyobb lehetőség.

Ugyanis azért ki lehet jelenteni, hogy a fenti két készülék elég izmosnak számít. Sőt, ha őszinték vagyunk – és nem nem ragaszkodunk az 5G-hez és a MagSafe feature-höz –, akkor az iPhone 11-el egy szinte olyan erős készüléket kapunk, mint az iPhone 12, sokkal kedvezőbb áron.

(Kép: Apple)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Lóska Márton

Fiatal voltam és kellett a pénz, ezért relatíve korán beszálltam az internetes újságírásba, ami folyamatosan változott az évek alatt, ahogyan a net is (emlékeztek még a Facebook előtti időkre?!). Most …