Rendelsz karácsonyra? Erre figyelj mindenképp

Rendelsz karácsonyra? Erre figyelj mindenképp
A járvány igen csak megdobta az Amazon forgalmát, de erősen igénybe vette a kapacitásait is. Kérdés, hogy az ünnepi szezonban mennyire lesz képes a cég állni a sarat?

A 2020 harmadik negyedévét záró nagy Amazonos megbeszélésen a techóriás pénzügyi vezetője, Brian Olsavsky azt tanácsolta az ünnepi időszakra vásárlóknak, hogy jobban teszik, ha minél hamarabb leadják a rendelésüket. Oslavsky kifejtette még, hogy nem lesz ez egyszerű menet, de természetesen mindent megtesznek azért, hogy a cégtől megszokott kiváló szolgáltatást nyújtsák a partnereiknek.

Az Amazon sem tud mindent

Ne felejtsük el, hogy idén tavasszal az Amazon kis híján letérdelt, amikor egyszerre kellett kiszolgálnia a járvány miatt megnövekedett klientúrát és minimalizálnia a dolgozói megfertőződési kockázatát.

Érdemes előre rendelni!

Igaz az is, hogy az Amazon az utóbbi hónapokban rengeteg pénzt költött el arra, hogy kiterjedtebb szállítási infrastruktúrát állítson fel és a munkavállalói bázisát is megnövelte, de kérdéses, hogy ez elég lesz-e a szezonális nagy megrendelésözönre. Szóval, ha egy jó tanácsot adhatunk, mindenki jobban jár, ha idén már jó előre leadjuk a rendelésünket, hogy ne kelljen karácsonyfa mellett kínosan feszengeni és bizonygatni az illetékesek előtt, hogy már úton van a csomag, csak elakadt valahol és januárban tuti megkapják.

Ahogyan azt már valószínűleg sokan tudják, hazánkból is támogathatjuk a világ leggazdagabb emberének pénztárcáját. Aki pedig nem tudja, guglizzon rá, hogyan kell, de előtt azért nézzen körbe a hazai webshopokon!

(via Mashable)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: amazon, hírmorzsák