Redmi 12C: belépő árkategóriás okostelefon kimagasló képességekkel

Redmi 12C: belépő árkategóriás okostelefon kimagasló képességekkel
A Xiaomi bejelentette legújabb belépő szintű okostelefonját, a Redmi 12C-t, amely kategóriájában az egyik legerősebb teljesítményt kínálja.

A MediaTek Helio G85 processzorral felszerelt Redmi 12C akár 6+5GB bővített RAM-ot és 1 TB-os tárhelybővítést¹ kínál, ezzel lehetővé téve a zökkenőmentes napi használatot, az alkalmazások gyorsabb elindítását, valamint nagy mennyiségű adat tárolását. A készülék 5000 mAh-s akkumulátora egész napra elegendő energiát biztosít, a modern ujjlenyomat-olvasónak köszönhetően pedig a felhasználók közvetlenül a kijelzőre helyezett ujjukkal oldhatják fel telefonjukat, és már használhatják is alkalmazásaikat, vagy hitelesíthetik mobilfizetésüket.

Letisztult, 6,71 hüvelykes HD+ kijelzőjével és 20,6:9-es képarányával a Redmi 12C kitűnő felhasználói élményt garantál, legyen szó olvasásról, videózásról vagy játékról. Az olvasási mód amellett, hogy segít enyhíteni a szem megterhelését, hozzájárul a meghosszabbított képernyőidőhöz is.

A kijelző stílusos és felismerhető dizájnba van csomagolva: az egytestű, ívelt hátlap lapos élekkel rendelkezik, amelyek javítják az általános esztétikát és a tapadásérzetet. A Redmi 12C grafitszürke és óceánkék színben érkezik.

A Redmi 12C 50 MP-es főkamerájának jóvoltából még nagyobb részletgazdagsággal képes rögzíteni a pillanatokat, míg az erőteljes HDR-nek és az éjszakai módnak köszönhetően tisztább éjszakai városi képek készíthetők akár kihívásokkal teli körülmények között is. A Redmi 12C egy 5 MP-es előlapi kamerával rendelkezik.

A Redmi 12C két tárhelyváltozatban lesz elérhető:

● 3GB+64GB - 67,990 Ft ajánlott fogyasztói áron lesz megvásárolható március végétől a Xiaomi hivatalos csatornáin keresztül

● 3GB+32GB - 59,990 Ft ajánlott fogyasztói áron lesz megvásárolható várhatóan áprilistól a Xiaomi hivatalos csatornáin keresztül

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!