Online kereskedés a mobilodon

Online kereskedés a mobilodon
A Wonderinterest Trading applikációjának kínálatában fizikai részvények, CFD-eszközök, de még zöld befektetési lehetőségek is megtalálhatóak, amiket a ciprusi befektetési társaság a felelős kereskedés jegyében népszerűsít. Mindez már magyar nyelven is elérhető!

A vállalat tisztában van azzal, hogy a pénzügyi eszközök kereskedése során szükség van a helyben elérhető szolgáltatásokra, ezért folyamatosan igyekszik fejleszteni üzleti tevékenységét az EU számos országában, ahol a Wonderinterest Trading Kft. a CySEC (a Ciprusi Értékpapír- és Tőzsdebizottság) engedélye alapján szabályozott.

"Az arra irányuló erőfeszítéseinket, hogy minél jobb termékeket kínáljuk ügyfeleinknek, a Legjobb Mobil Kereskedési Bróker díjjal jutalmazták meg a világ egyik legnagyobb nemzetközi brókeri csúcstalálkozóján, a Fazzaco Forex Expo 2022 októberében, Dubaiban megrendezett rangos eseményen. Mi biztosan nem állunk meg itt. Folyamatosan igyekszünk előrehaladni és lépést tartani az innovációkkal, hogy ügyfeleinknek a legjobb szolgáltatásokat nyújthassuk" - fejtette ki Evrula Papadopolou, a Wonderinterest Trading Kft. vezérigazgatója. Azt is hozzátette, hogy az emberek egyszerűen azt szeretnék, hogy bárhonnan kereskedhessenek és követhessék a pénzügyi piacok alakulását. A mobil életmód már az online befektetések és a pénzügyi eszközök kereskedelmének világát is teljesen meghódította.

A Wonderinterest Trading Kft. ügyfelei több mint 1000 kereskedési eszköz közül választhatnak. A fizikai részvények mellett számos CFD-eszközzel is találkozhatnak a kínálatban, amelyek a tőkeáttétel használatát is lehetővé teszik. "A vállalat a befektetők zöld befektetések iránti igényét és növekvő érdeklődését sem hagyta figyelmen kívül. Ezért a felelős kereskedésre összpontosítunk, és rendszeresen ellátjuk ügyfeleinket a legfrissebb információkkal azon a vállalatokról, amelyek erős ESG mutatókra építették üzleti tevékenységüket" - tette hozzá Olivia Lacenova, a Wonderinterest Trading Kft. vezető elemzője.

A Wonderinterest Trading Kft. egy ciprusi befektetési vállalkozás (CIF), amelyet a Ciprusi Értékpapír- és Tőzsdebizottság (CySEC) szabályoz és felügyel a 307/16 engedélyszámmal. Üzleti lehetőségeket kínál az ügyfeleinek a globális piacok dinamikus környezetében.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!