Olcsó telefonokat dob piacra a Samsung

Olcsó telefonokat dob piacra a Samsung
A Samsung megmutatta, melyik két telefonnal kezdi majd a jövő évet a megfizethető kategóriában.

A Samsung az utóbbi hónapokban több csúcskategóriás újdonsággal is előállt – augusztusban a Galaxy Note20-családdal, szeptemberben pedig a Fold2 összehajtható telefonnal –, van azért még néhány új mobil a tarsolyukban, írja a hvg.hu. Most kettő ilyet is előhúztak, melyek azonban már csak jövő év elején kerülnek piacra, ezek a Galaxy A-sorozat első 2021-es tagjai.

A Samsung Galaxy A12 a márciusban bemutatott A11 utódjául érkezett, és több ponton is előrelépést jelent a tavaszi modellhez képest. A most bemutatott telefonban már 5000 mAh az akkumulátor – az A11-ben ez még csak 4000 mAh –, mit 15W-os gyorstöltő segítségével lehet feltölteni.

A készülék egy 6,5 colos HD+ felbontású Infinity-V kijelzőt kapott, ami azt jelenti, hogy a szenzorszigetet egyetlen csepp alakú rész jelenti, amiben a szelfikamerát találjuk. Ez 8 megapixeles maradt.

A Galaxy S12 belsejében egy nyolcmagos processzor dolgozik, amelynek magjai 2,3 GHz és 1,8 GHz sebességgel ketyegnek. A konfigurációt a kategóriához illeszkedve 3, 4 vagy 6 GB RAM, valamint 32, 64 és 128 GB – microSD kártyával akár 1 TB-ig bővíthető – tárhely egészítheti ki. A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!