Nem áprilisi tréfa a megújuló Vatera

Nem áprilisi tréfa a megújuló Vatera
Beolvad a Grando.hu és a Teszvesz.hu a megfiatalodó Vaterába. A változással egy időben több száz új webshopot és kibővített termékpalettát ígér a legnagyobb hazai aukciós oldal.

A változásnak igen csak ideje volt, hiszen az egyre növekvő forgalmat egyre nehezebben tudta kiszolgálni a Vatera. A Zökkenőmentes átállást egy február 14-én elindításra kerülő béta segíti, hogy ne legyen forgalomkiesés ezen a napon már a régi oldalra nem lehet majd aukciót feltölteni.

A lejárt cikkek sem indulnak újra a régi oldalon ezen napon, így a lejárt aukciók már csak az új oldalon indíthatók újra.

Az április elejétől a beta.vatera.hu alatt található új felület váltja fel a jelenlegi Vatera.hu, a Teszvesz.hu és a Grando.hu oldalait, vagyis ettől az időponttól kezdődően a www.vatera.hu alatt a teljesen megújult rendszerrel találkozhatnak majd a felhasználók.

A Vatera üzemeltetői azt ígérik, hogy zökkenőmentes lesz az átállás és gyakorlatilag néhány kattintással át lehet majd állni az új rendszerre. Az oldal átalakításával együtt új köntöst kapnak a megújult Vatera és a Teszvesz mobil applikációi is, amelyeket jelenlegi tervek szerint március közepétől lesznek letölthetők le a megfelelő alkalmazásközpontból.

A rendszerek összehangolása, összefésülése az utóbbi évek legnagyobb e-kereskedelmi oldal megújulása lesz, amely nem csak technikai kihívását tekintve hatalmas változás. A magyar aukciós piac koncentrálódik, az eddig párhuzamos oldalak valószínűleg a felhasználók számára előnyös változásokat, jobb szolgáltatás minőséget hozhatnak.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!