Nagy változások jönnek a Netpincérnél

Nagy változások jönnek a Netpincérnél
Szeptember végétől Foodpanda néven lesz elérhető a népszerű ételkiszállító felület és applikáció.

Kedden adott ki közleményt a Netpincér, melyben közölte, hogy a tervek szerint már szeptember végén nevet változtat. A népszerű ételkiszállító szolgáltatás ezentúl Foodpanda néven lesz elérhető – írja a 24.hu.

Az 1999-ben alapított magyar márka 2016-ban csatlakozott a Delivery Hero vállalatcsoporthoz, mely most Európa szerte szeretné egységesíteni a márkát, így Németország után nem sokára Magyarországon is bevezetik a Foodpanda brandet. A Delivery Hero célja, hogy Európában mindenhol azonos legyen az alkalmazás, így a fogyasztók külföldön is ugyanúgy tudják majd használni az applikációt, mint itthon.

A közleményeben az is szerepel, hogy a Netpincér a márka újrapozicionálása mellett döntött, hiszen már nem csak ételt szállítanak ki a felhasználóknak. A cég 7 raktárból szállító élelmiszerüzlet-hálózata, a Netpincér Market is átalakul, a jövőben ez is Panda Market néven fog üzemelni.

A jelenlegi webshop és mobil app továbbra is ugyanúgy működik majd, a különbség mindössze annyi lesz, hogy ezentúl a foodpanda.hu, illetve a Foodpanda alkalmazáson keresztül rendelhetünk házhoz ételt, italt vagy élelmiszereket. Bár maga a felület átalakul, a cég azt ígéri, hogy az oldal és az app működésében nem lesz változás. Az új márka bevezetésig a megszokott Netpincér néven találjuk meg az alkalmazást.

A cég a vidéki terjeszkedésre vonatkozó törekvéseit is belengette közleményében. Hogy ezt pontosan mikor és milyen módon szeretnék megvalósítani, azt egyelőre nem lehet tudni.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!