Mi fán terem a Magyar E-kereskedelem Napja?

Mi fán terem a Magyar E-kereskedelem Napja?
A Magyar E-kereskedelem Napja kettős célt valósít meg: hoz egy új jeles napot az ilyen megkülönböztetett napok naptárjába és egyúttal jelent egy, a kisebb webshopoknak szóló óriásrendezvényt. A szervező, az Ecommerce Hungary a Magyar E-kereskedelem Napja teljes nyereségét a magyar e-kereskedők érdekvédelmére fordítja. A konferencia előadások mellett workshopok és konzultációk is várják a webshop üzemeltetőket.

Ormós Zoltán, az Ecommerce Hungary alelnöke adott interjút lapunknak.

Az Ecommerce Hungary úttörő kezdeményezése két fő irányban indult el: a Magyar E-kereskedelem Napja 2022. szeptember 8. egy olyan jeles nap lesz, mint például a Biztonságos Internet Napja. Ennek az apropónak a kapcsán a teljes közvélemény felé kommunikálunk sajtóközleményben és tv-interjúkban és adunk néhány tanácsot a vásárlóknak, hogy mire figyeljenek akkor, amikor az interneten rendelnek.

A másik eleme a kezdeményezésünknek a tudásátadás és a kapcsolatépítés megszervezése a webshopos közösségen belül. Ezt egy olyan konferencián fogjuk megvalósítani, aminek szintén az a neve, hogy Magyar E-kereskedelem Napja és ez is szeptember 8-án lesz a Lurdy Házban, Budapesten. A célcsoportunk a középhaladó, haladó webshopok üzemeltetői, de szívesen látjuk azokat is, akik most tervezik webáruház indítását.

Magyar E-kereskedelem Napja: kicsit más, mint a többi e-kereskedelmi rendezvény

Alapvető vonása a rendezvénynek, hogy a teljes nyereségét a magyar webshop üzemeltetők érdekvédelmére fordítjuk.

Ezen kívül is igyekeztünk emelni a tétet a magyar e-kereskedelmi rendezvények piacán sok új elemmel: a minőségi konferenciaelőadások és a kiállítói ajánlatok mellett nagy hangsúlyt fektettünk a workshopokra és a konzultációkra.

Fókuszban a konzultációk és a workshopok

A sok-spk programpont közül a konzultációs lehetőséget emelném ki. Egy külön teremben 35 asztalánál ötven tanácsadó várja a résztvevőket, nagyon sok tippet, ötletet össze lehet gyűjteni. A többi programpontot fedezze fel az olvasó, a https://ekernap.hu oldalon elérhető a rendezvény teljes programja.

Köszönet a jegyvásárlóknak a támogatásért

A teljes egyesületi tagság nevében köszönöm meg a jegyvásárlóknak, hogy támogatják a magyar e-kereskedők érdekvédelmét. Persze, ez a döntés más szempontok miatt is jó döntés volt, hiszen a jegyvásárló a sok és változatos programpont mellett ingyenesen nevezhet be az Ecommerce Hungary Nagydíjra a kisvállalati kategóriában, összesen tíz termék szegmensben.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!