Még be se jelentették, de lefoglalhatunk a Samsung szupermobiljából

Még be se jelentették, de lefoglalhatunk a Samsung szupermobiljából
Sajnos az USA-ban élőknek kedvez ezzel a lehetőséggel egyelőre a cég, mely januárra ígér bővebb információkat.

A küszöbönálló Samsung Galaxy S21-et már lefoglalhatják maguknak azok, akik idejében kattintanak és az USA-ban élnek, ők ráadásul még kedvezményeket is kaphatnak.
Ugyan a Galaxy S21-esnek még csak az sem biztos, hogy ez lesz a neve, hiszen ez egy nem hivatalos név és a készüléket sem jelentették még be papíron, ezek a konkrétumok elviekben januárra várhatók. Hogy a jövő évi CES-en, vagy egy önálló event kereteiben történik-e meg, a nagy bumm, még nem tudni.
50 dollár „ingyen”
A lefoglalósdi abból a szempontból tűnik izgalmasnak, hogy a Samsung egy foglalásért cserébe 50 dollárt (kb. 15 000 forintot) ad nekünk, amit a telefonhoz való kiegészítőkre költhetünk.
Az akció egyelőre csak az USA-ban él és ott is azt mondják, hogy érdemes sietni vele, mivel hamarosan véget ér. A hivatalos bejelentés dátuma elvileg január 14 lesz, onnantól válik előrendelhetővé a telefon. Azt mindenesetre érdemes megjegyezni, hogy a Xiaomi, miután kiröhögte az Apple-t, hogy nem ad töltőt az új zászlóshajójához, ugyan erre az ösvényre lépett, így lehet helye az 50 dolcsinak a Samsung „akciójában” is...

(via Techcrunch)

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!


Lóska Márton

Fiatal voltam és kellett a pénz, ezért relatíve korán beszálltam az internetes újságírásba, ami folyamatosan változott az évek alatt, ahogyan a net is (emlékeztek még a Facebook előtti időkre?!). Most …


Címkék: Samsung