Már több mint 4 millió magyaré a Wolt

Már több mint 4 millió magyaré a Wolt
Hét új településsel bővítette nemrég szolgáltatási területét a Wolt, amely immár 60 városban van jelen, elérve ezzel a hazai lakosság közel felét. A további fejlesztéseket és bővítést tervező cég már több mint 4000 éttermi és kiskereskedelmi partnerrel rendelkezik, az idén elért településeken kivétel nélkül mindkét fajtával.

Cegléden, Gyöngyösön, Hódmezővásárhelyen, Kazincbarcikán, Makón, Salgótarjánban és Vácott indultak el a közelmúltban a Wolt kéktáskás futárpartnerei, ezzel csak az idén 30 új településen vált elérhetővé a szolgáltatás. A Wolt 2018-ban kezdte meg a tevékenységét Budapesten, hogy három évvel később 16, tavaly ősszel pedig már 30 helyen lehessen rendelni az alkalmazással.

„Immár 60 településen vagyunk jelen, amelyek össznépessége alig marad el a 4,3 millió főtől, így lassan az ország lakosságának fele használhatja a Woltot" – közölte a cég magyarországi ügyvezető igazgatója. Hartyányi Orsolya büszke rá, hogy az idén nyitott 30 városban egyaránt van éttermi és kiskereskedelmi partnerük, amelyek száma így már összesen meghaladja a négyezret. Ezáltal a melegételeken túl élelmiszert, állateledelt vagy virágot is lehet rendelni tőlük, és ezeket akár 30 percen belül házhoz is szállítják a futárok, akiknek tábora átlépte a nyolcezret.

„A gyors és minőségi kiszállítás mellett a Wolt egy közösségépítő platform, amely összeköti a vállalkozásokat a vásárlóikkal" – véli az ügyvezető igazgató, aki szerint a felhasználók egyre több előnyét használják ki annak, hogy az alkalmazás révén egy komplett bevásárlóközpontot hordanak a zsebükben.

Napról-napra népszerűbb a cég saját kiskereskedelmi online áruháza, a jelenleg hét helyszínen üzemelő Wolt Market, és az olyan kiegészítő szolgáltatásokra is nő az érdeklődés, amilyen a Wolt Drive vagy a Wolt Self-delivery. Míg előbbinél a Wolt futárok viszik házhoz a kereskedők saját webshopjaiban fogadott rendeléseit, az utóbbinál a Wolt alkalmazásban megrendelt terméket a kereskedő partnerek saját futárai viszik házhoz.

„Ahogy az idén, jövőre is nagyszabású terjeszkedési céljaink vannak" – szögezte le Hartyányi Orsolya. A lefedettség további javításán túl a tervek további innovációkra is vonatkoznak, hiszen a Wolt folyamatosan, a felhasználók, illetőleg az éttermi és kiskereskedelmi partnerek igényeihez igazítva fejleszti és bővíti rugalmas szolgáltatásokkal házhozszállítási platformját.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!