Már online is lehet autót vásárolni

Már online is lehet autót vásárolni
Jelenleg az online vásárlásokat részesítjük előnyben életünk megkönnyítése céljából: megszokottá vált, hogy házhoz rendelünk élelmiszert, háztartási kellékeket, kozmetikumokat, elektronikai eszközöket. Ám a nyugati országokban már teret hódít a digitális térben való autóvásárlás is. Elsőre talán kicsit meghökkentőnek tűnik, de az innovatív lehetőséggel egyre többen élnek. Ráadásul most már hazánkban is elérhető, hogy egy internetes platformon keresztül, egyszerűen járművet rendeljünk. Néhány kattintással ugyanis megoldhatjuk, hogy álmaink autója rövid időn belül az otthonunk előtt parkoljon.

Magyarországon először kínálnak teljesen online lebonyolítható autórendelést! Az Autócentrum Szabó Csoport létrehozta Magyarország első új autó online márkakereskedését, ahol kedvező árak mellett gyorsan, egyszerűen és kényelmesen rendelhetjük meg leendő gépkocsinkat.

Kínálatukban a hatalmas készlet mellett, akár rendelésből is kiválaszthatjuk a vágyott típust, személyre szabott módon, a kívánt specifikációkat figyelembe véve. Ha azonban a leendő tulajdonos bizonytalan, és szeretné megtekinteni az áhított modelltípust a vásárlás előtt, akkor a kiemelt kapcsolattartóval egyeztetett időpontban, a márkaszalonban ezt megteheti, illetve akár ki is próbálhatja egy tesztvezetés során – amennyiben a meghatározott időben rendelkezésre áll belőle tesztautó – mielőtt meghozza a végső döntését, majd leül egy számítógép vagy okostelefon elé, és megrendeli azt az online webáruházban.

 

Házhoz is rendelhetjük, mint a bevásárlást

“A XXI. század gépjármű vásárlói a világháló segítségével részletesen megtekintik a kiválasztott modellek ismertetőit, és összehasonlítják az árakat más kereskedők ajánlataival. Mivel már sokan élnek az internet adta lehetőségekkel, arra gondoltunk, hogy megoldást nyújtunk azoknak, akik autóvásárlás előtt állnak. Ezért indítottuk el a digitális felületen való új gépkocsi vásárlást. Az érdeklődők az onlineauto.hu webáruházban teljes mértékben ki tudják választani álmaik autóját az otthonuk kényelméből, csupán végig kell menniük az egyszerű és gyors rendelési folyamaton. A vásárlók segítségére lesznek a szűrők, ahol kiválaszthatják a jármű legfontosabb adatait: a gyártmányát, modelljét, kivitelét, és szűrhetnek a minimális és maximális vételi ár alapján is – mondta az értékesítési igazgató, aki kiemelte, hogy az ügyfelek az online böngészést követően is dönthetnek oly módon, hogy meglátogatják a márkakereskedést, és megtekinthetik a kívánt modelltípust. Az emberek az utóbbi egy évben szerte a világon számottevően csökkentették a személyes kapcsolatokat. Sokkal ár-érzékenyebbé vált a piac a járvány hatására, melynek következtében a fogyasztók a pénzmegtakarítás felé irányulnak. Ezek hatására egyre inkább teret hódít az online autóvásárlás is. A járművet átutalással, készpénzzel, sőt akár banki finanszírozás segítségével is kifizethetjük, és házhoz is rendelhetjük” – mondta el Bohon Ákos, az Autócentrum Szabó Csoport értékesítési igazgatója.

 

Az összes papírmunkát elintézik a vevő helyett

“A nyugati országokban már közkedvelt ez a fajta vásárlási módszer, ezért valószínűsítem, hogy hazánkban is népszerűvé válik. Magamon is észrevettem, hogy egyre több mindent online rendelek. Ez korunk sajátossága. Megállíthatatlan folyamat. Nagyon sok visszajelzést kaptam már, miszerint valaki azért vett meg egy autót, mert tetszett neki, amit a televízióban vagy a neten mondtam róla. Egyfajta segítséget nyújtok a vásárláshoz, ami nagy felelősség rám nézve, de még nem kaptam negatív visszacsatolást. Kipróbáltam az autót, majd elmondtam, hogy milyen, a kedves néző pedig meglátogatta a kereskedést, és megvette. Most már ki sem kell tennie a lábát az otthonából, mert házhoz szállítják számára. Ez az újfajta vásárlási módszer zökkenőmentes és gyors. Az összes papírmunkát elintézik a vevő helyett, majd kiszállítják az autót, és átadnak mindent. Manapság már házat is kiszállítanak, akkor miért ne lennénk nyitottak erre az újdonságra?” – nyilakozta Dr. Tordai István, a SportVerda műsorvezetője.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!