Már lehet szavazni az Ország Boltja verseny idei jelöltjeire

Már lehet szavazni az Ország Boltja verseny idei jelöltjeire
Idén 13. alkalommal rendezi meg az Árukereső.hu Az Ország Boltja versenyt, amely az ország legnépszerűbb webáruházait keresi a fogyasztók szavazatainak segítségével, mindezt az online vásárlási szezon legaktívabb időszakában. Kiderül majd az is, hogy a 2023-ban gyűjtött összes vásárlói értékelés alapján mely boltok a legjobbak.

Az online vásárlás folyamatát és élményét jelentősen befolyásolja a webshop által nyújtott szolgáltatás minősége. A megbízhatóságot pedig a folyamatos pozitív visszajelzések megerősíthetik, megkülönböztetve a webshopot versenytársaitól. 2010-ben írta ki először Az Ország Boltja versenyt az Árukereső.hu, amely az internetes közösség szavazataira és a valós fogyasztók vásárlás utáni értékeléseire épül.

Idén novemberben kezdődik a szavazás, ugyanis ez a legmegfelelőbb időszak annak kiderítésére, hogy a fogyasztók mely webáruházakat szeretik a legjobban. A karácsony előtti és utáni periódus a legaktívabb az online vásárlás szempontjából. A verseny után, 2024 februárjában az előző évek hagyományaival összhangban egy látványos gálán kaphatják meg elismeréseiket a nyertesek.

Az Ország Boltja verseny legjobbjait Népszerűségi díjakért és Minőségi díjakért, 13-13 kategóriában a vásárlói vélemények alapján hirdetik ki. A Népszerűségi kategóriákban, ahogy minden évben, így idén is az orszagboltja.hu oldalon, illetve a webáruházak oldalaira kihelyezett szavazódobozok segítségével szavazhat bárki, aki vásárolt az adott webshopban, míg a Minőségi díjakért az Árukereső.hu Megbízható Bolt Programjában részt vevő webáruházak indulhatnak a visszajelzések alapján mért éves eredményeikkel. Utóbbi esetében az üzletektől vásárlók e-mailben kaptak kérdőívet, amely értékelései alapján dől el, hogy ki a nyertes. A Minőségi díj kategória győztesei közül a legkiemelkedőbb nyerheti el Az Ország Boltja fődíját.

A hazai webáruházak egyik legrangosabb versenyének fő célja a minőségi szolgáltatást és vásárlási élményt kínáló webáruházak kiemelése, valamint a biztonságos online vásárlás népszerűsítése. „A vásárlói visszajelzések alapján a legjobb, leghatékonyabb és legminőségibb webáruházak kitűnhetnek, a verseny pedig rájuk hívja fel még jobban a figyelmet" – mondta Szták András, az Árukereső.hu ügyvezető igazgatója. „A helyezések fontos információkkal szolgálnak az üzletek és a fogyasztók számára is, kialakítva egy biztonságos és minőségi vásárlási élményt, egy olyan szolgáltatást, ami még tovább erősíti az online piac szerepét a kiskereskedelmi szektorban" – tette hozzá.

Az Ország Boltja verseny kiírása már most is élénk érdeklődésnek néz elébe, követve a korábbi évek hangulatát. A webshopok Az Ország Boltja weboldalán regisztrálhatnak, szavazni pedig ugyanitt lehet 2023. november 27. és 2024. január 16. között.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!