Már lehet szavazni a 2021-es Ország Boltja díj jelöltjeire

Már lehet szavazni a 2021-es Ország Boltja díj jelöltjeire
11. alaklommal rendezi meg az Árukereső a webshopok hazai versenyét. Az Ország Boltja díj jelöltjeire december 06. és február 08. között lehet szavazni.

2020-ban a koronavírus-járvány hatására extra növekedést figyelhettünk meg az internetes kereskedelem területén. Az idei év új kihívások elé állította a kereskedőket, hiszen folyamatos áruhiánnyal és áremelkedéssel kellett szembenézniük. Az Árukereső.hu idén 11. alkalommal hirdeti meg az Ország Boltja versenyt, melyre már most több webáruház jelentkezett, mint egy évvel ezelőtt. A kosarertek.hu szerint 2000 felett van a nevező boltok száma.

A versenyben azokat a webshopokat jutalmazzák, melyeknek kulcsfontosságú szerepük volt a hazai online piac alakításában és fejlesztésében. Emellett keresik a legkiemelkedőbb minőségű szolgáltatást nyújtó boltokat és legnépszerűbb webáruházakat. A versenyzők 13 kategóriában szállhatnak harcba. A Minőségi díj győztese nyeri el az Ország Boltja címet, melyhez 3 millió forint értékű nyeremény is jár.

Az ország legnépszerűbb boltját idén is a fogyasztói szavazatok alapján választják ki. A webshopokra 2021. december 6-tól 2022 február 8-ig lehet szavazni az Ország Boltja weboldalon.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!