Már csak pár napot kell várnod és itthon is megveheted az Apple legújabb cuccait!

Már csak pár napot kell várnod és itthon is megveheted az Apple legújabb cuccait!
Köztük az Apple Watch Series 6, amelyet áttörést jelentő wellness és fitness képességekkel láttak el, a dizájn, a funkcionalitás.

A Telekomnál hamarosan elérhetők lesznek az Apple legújabb termékei, köztük az Apple Watch Series 6, amelyet áttörést jelentő wellness és fitness képességekkel láttak el, a dizájn, a funkcionalitás és az érték nagyszerű kombinációját megtestesítő Apple Watch SE, valamint az iPad OS 14-gyel felszerelt új, nyolcadik generációs iPad továbbfejlesztett kamerákkal és egy egész napig kitartó akkumulátorral, továbbá az új dizájnnal ellátott iPad Air, amely 10.9 inches Liquid Retina kijelzővel és erős A14 Bionic chippel, vagyis turbófokozatra kapcsolt teljesítménnyel érkezik.

Az Apple Watch Series 6, az Apple Watch SE és az iPad8 online értékesítését szeptember 23-án kezdi meg a Telekom, a kijelölt üzletek kínálatába pedig október 6-án kerülnek a termékek. Az iPad OS 14-gyel érkező iPad Air, amely az eddigi legerősebb, legváltozatosabb és színesebb iPad Air modell, ötféle pompás kivitelben lesz elérhető október folyamán a Telekomnál. A termékek a Telekom honlapján, illetve ITT vásárolhatók meg a fent megadott időpontoktól kezdve.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!