Korábban érkezik a sminktükörszerűen összecsukható Galaxy Z Flip 2

Korábban érkezik a sminktükörszerűen összecsukható Galaxy Z Flip 2
Néhány napja röppent fel a hír, hogy jövő tavasszal érkezhet a sminktükörszerűen összecsukható Galaxy telefon újabb változata, a Galaxy Z Flip 2. Az ugyan késhet, cserébe a jóval többek által kedvelt S-széria új modellje hamarabb kerülhet piacra.

Eltérően a korábbi értesülésektől, már jövő tavasszal megjelenhet az igen sikeres Galaxy Z Flip újabb változata - írja a hvg.hu. Az értesülést egy ismert kijelzőelemző posztjára alapozták a techoldalak, azonban a nevezett úriember, Young Ross azóta változtatott a véleményén. Legújabb tweetje szerint (ami mögött vélhetően tűzközeli források állnak) a Samsung nyárra csúsztathatja a telefon bemutatását. Persze ez az értesülés sem tekinthető hivatalosnak (a Samsung nem nyilatkozott a megjelenési dátumról), azaz senki se lepődjön meg, ha még ez a bizonyos nyári dátum sem lesz végleges.

A jelenlegi pletykák alapján a Galaxy Z Flip 2-nek nagyobb külső kijelzője lesz, mint első generációs elődjének (a Z Flip külső kijelzője mindössze 1,1”-es). A gyártó állítólag új UTG (Ultra Thin Glass) kijelzőt fog használni a Z Flip 2-ben, bár e kijelző részletei egyelőre ismeretlenek. Azért az elképzelhető, hogy ez a modell, pontosabban a képernyője is megkapja a 120 Hz-es kijelzőt, amihez persze nagyobb akkumulátorra is szükség lesz. A kiszivárogtató szerint erre is sor kerül, az újdonságba ugyanis 3300 mAh-s akkut tesz majd a gyártó. A teljes cikk itt folytatódik.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!