Kishalakat segít a Shoprenter

Kishalakat segít a Shoprenter
Elkezdeni az álom megvalósítását ma már jóval könnyebb, mint korábban, de még egyszerűbb, ha segítség is érkezik hozzá. A 2011-ben indult Shoprenter azzal a céllal jött létre, hogy segítse a kereskedőket a minél hatékonyabb online értékesítésben. A cég januártól a Cápák között műsor kiemelt stratégiai partnere lesz.

A Shoprenter sikerének az igazi titka, hogy mindig többet akar nyújtani, mint amit elvárnak tőle. Kulcsár István Róbert, a cég vezető tanácsadója ezt úgy fogalmazta meg, hogy amikor az ügyfelek először felkeresik őket nemcsak egy webshop motort, de egy komplett e-kereskedelmi ökoszisztémát kapnak.

„Ez az év rendkívüli volt mindenki számára, így számunkra is. 2021-ben viszont olyan stratégiai kapcsolatokra tettünk szert, amellyel új szintre fogjuk emelni a hazai e-kereskedelmet. Egyik fontos mérföldkő az életünkben, hogy elindult a Cápák között üzleti showműsorral is az együttműködésünk” – mondta Kulcsár István Róbert.

A tanulásra épített sikertörténet, "kishalakat" segít a Shoprenter

A kiemelt stratégiai együttműködéssel nemcsak partnerek lettek, de egyúttal – ahogy a vezető tanácsadó fogalmaz – a „kishalak” online növekedését is támogatják.

„Ezt a növekedést, több mint 5500 magyarországi webáruház tapasztalataira építjük, stílusos megjelenéssel és sokszínű alkalmazásainkkal támogatjuk webáruházakat, hogy éjjel-nappal bevételt termeljenek. Mindenkinek az a célja, hogy sikerre vigye az ötletét, mi pedig igyekszünk segíteni ebben.”

A Shoprenter segít megismerni az ötletedben rejlő lehetőségeket

Már az indulás előtt elérhető ingyenesen a Shoprenter edukációs rendszere, amely stabil alapot nyújt az ügyfelek álmainak megvalósításához.

„A digitalizáció hatására bármilyen tudás és forrás elérhető az interneten keresztül. Minden a rendelkezésünkre áll, így sokkal könnyebben és gyorsabban lehet egy-egy jónak tűnő ötletet érvényesíteni a piacon. Mi ehhez az „egyenlethez” adjuk hozzá a komplett e-kereskedelmi ökoszisztémát, ami keretet adhat egy online vállalkozás fejlődésének. Nálunk bárki elindíthat egy ingyenes próba webáruházat, néhány percen belül” - mondta Kulcsár István Róbert, a Shoprenter vezető tanácsadója.

Számok és érdekességek

  • jelenleg több mint 5500 aktív webáruház fut a Shoprenter rendszerén
  • 7800 telepített alkalmazás segíti ügyfeleiket a webáruház üzemeltetésben
  • 35.000 webáruház indítási konzultációt tartottak meg e-kereskedelmi szakértőik
  • 300.000 munkaórát töltöttek a webshop motor és az ökoszisztéma elemek fejlesztésével
  • 158 milliárd éves forgalom, 2020-ban már a hazai e-kereskedelmi bevétel ötödét Shoprenteres boltokon keresztül bonyolították

Kövesd a Cápák között műsorát január 2-tól minden vasárnap 18:50-kor az RTL Klubon!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!