Jótékonysági boltot indít a Wolt és a Wolt Market

Jótékonysági boltot indít a Wolt és a Wolt Market
Idén is segíthetnek a Wolt felhasználói: három civil szervezetnek lehet néhány kattintással élelmiszert küldeni a Wolt Marketből.

A Wolt vásárlói tavaly is támogathattak civil szervezeteket az alkalmazásban leadott rendelésekkel, idén azonban a jótékonysági bolt nem zár be december végén, hanem jövőre is folyamatosan lehet adományozni a résztvevő szervezeteknek, a Hangya Közösségnek, a Heti Betevő Egyesületnek és az Utcáról Lakásba Egyesületnek.

A Wolt alkalmazásban a Wolt Market Jótékonysági Boltra kattintva lehet adománycsomagokat vásárolni, amelyek 1000, 3000, 5000 és 10000 Ft értékben tartalmaznak élelmiszert, tisztálkodási és takarítószereket, állateledelt és egyéb, az egyesületek munkájához szükséges, általuk kiválasztott alapvető termékeket. Egyszerre több szervezetet is lehet támogatni, akár több csomaggal is, a Wolt pedig rendszeresen eljuttatja a szervezeteknek az adományokból összeállított csomagokat.

"A jótékonysági bolttal szeretnénk felhívni a vásárlóink figyelmét a civil szervezetek munkájára és célunk, hogy egyszerűvé tegyük az adományozást, akár már kisebb, néhány ezer forintos összegekkel is. Fontosnak tartjuk, hogy ne csak az ünnepi időszakban, hanem folyamatosan lehetővé tegyük az adományozást a Wolt Marketen keresztül" - mondja Törös Gábor, a Wolt Market ügyvezető igazgatója.

A Wolt Jótékonysági Boltban olyan egyesületeknek lehet adományozni, akik különbözőféleképpen dolgoznak a rászorulók segítésén. A Hangya Közösség a gazdátlan állatoknak segít azáltal, hogy állatotthonoknak nyújt tárgyi, jogi és szakmai segítséget. A Heti Betevő Egyesület kilenc éve oszt ételt, hetente közel 1000 embernek főznek meleg vasárnapi ebédet. Az Utcáról Lakásba Egyesület pedig azon dolgozik, hogy méltó, önálló lakhatást biztosítsanak hajléktalan és rászoruló embereknek.

A Wolt Market online áruház egy évvel ezelőtt nyitotta meg első magyarországi üzletét Budapesten. Az üzletlánc elmúlt évben folyamatosan bővült, ma már hét egységet üzemeltet országszerte. Hat budapesti üzlet mellett jelenleg Pécsen is elérhető a szolgáltatás és hamarosan Debrecenben nyit a nyolcadik Wolt Market áruház.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: wolt