Idén újra a Márkabolt.hu lett Az Ország Boltja

Idén újra a Márkabolt.hu lett Az Ország Boltja
A magyarországi webáruházak legnagyobb presztízsű elismeréseit immár 12. alkalommal osztották ki az előző évben beérkezett vásárlói vélemények alapján. Az Árukereső.hu által szervezett 2022-es versenyen közel 3000 webáruház vett részt, és Az Ország Boltja címet ismételten a Márkabolt.hu nyerte el. Az idei esemény támogatója a Visa volt, az együttműködés keretében pedig a Visa különdíjat adott át Marketplace kategóriában, melyet a MarketWorld érdemelt ki.

Az internetező közösség szavazatai és a fogyasztók valós vásárlás utáni értékeléseire alapozva keresi 2011 óta a legkiválóbb minőségű szolgáltatást nyújtó webáruházakat Magyarország legnépszerűbb ár-összehasonlító oldala, az Árukereső.hu.

A Népszerűségi és Minőségi díjakért 13-13 kategóriában indulhattak a versenyzők. A Népszerűségi kategóriákban, ahogy minden évben, így idén is az orszagboltja.hu oldalon, illetve a webáruházak oldalaira kihelyezett szavazógombok segítségével lehetett szavazni. Emellett a Minőségi díjakért az Árukereső.hu Megbízható Bolt Programjához tartozó webáruházak vehettek részt. A Minőségi verseny helyezettjei közül a legkiemelkedőbb nyerte el Az Ország Boltja fődíját.

Az értékelés lehetősége minden vásárló előtt nyitva állt, aki tavaly rendelést adott le az adott webáruházban. Az ehhez szükséges online kérdőív kitért a webshopra, a rendelés menetére, a kiszállításra, valamint a vásárlási élmény egyéb jellemzőire is. A közvetlen visszajelzések miatt Az Ország Boltja versenyen a megbízhatóság az egyik legkiemelkedőbb tényező. „Ma már 10-ből 7 vásárlás online történik,[1] ezért minden új vagy visszatérő vásárló számára a valós vásárlói értékelések alapján a versenyen kialakult sorrend egyfajta garancia arra, hogy az adott weboldalon tényleg a legjobb minőségű szolgáltatást kapják" – mondta el Szták András, az Árukereső.hu ügyvezető igazgatója. Szerinte Az Ország Boltja titulus egyfajta iránytűként használható a netes vásárlások világában, miközben a versengő szereplőket is tájékoztatja arról, milyen irányba érdemes fejleszteniük a szolgáltatásaikat a vásárlói élmény erősítése érdekében.

2022-ben újfent a Márkabolt.hu érdemelte ki Az Ország Boltja címet, a titulus mellett pedig 500 ezer forint értékű PPC nyereményben is részesült. Idén rendhagyó módon az esemény támogatója, a Visa jóvoltából egy Visa különdíjat is átadtak Marketplace kategóriában, amelyet a MarketWorld webáruház nyert el.

A díjat a MarketWorld képviselői vehették át Sármay Bencétől, a díjátadó gálát támogató Visa Magyarországért felelős területi vezetőjétől. „Az ügyfélélménynek az online térben is szerves része a gördülékeny és problémamentes fizetés, éppen ezért a világ egyik vezető digitális fizetési szolgáltatójaként azon dolgozunk, hogy az online vásárlások ugyanolyan biztonságosak, gyorsak és kényelmesek legyenek, mint a hagyományos boltokban." - fejtette ki Sármay Bence.

A 13 kategória Népszerűségi és Minőségi díjai, valamint Az Ország Boltja fődíj és a Visa különdíj egy nívós, karnevál tematikájú gálaesemény során kerültek átadásra, melyet izgalmas fellépők színesítettek. A díjazottak listája itt tekinthető meg.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!