Használt termékek tízezrei érhetők el a Vatera Black Fridayén

Használt termékek tízezrei érhetők el a Vatera Black Fridayén
A vaterás eladók az online piactér november 26-i fekete péntekére készülve már közel 60 ezer termékre állítottak be péntekre időzített akciót - ez látszik a Vatera belső rendszereiben. Ezek több mint 80 százaléka használt termék, amely új tulajdonosának okozhat örömet. Jelenleg a legtöbb leértékelés a könyveket és a ruházati cikkeket érinti, de az antik illetve a gyűjtői tárgyak árusítói is rengeteg terméket akcióztak le a Black Friday apropóján. A Vatera dedikált funkciókkal segíti eladóit a fekete pénteki akcióik lebonyolításában, a vásárlók védelme érdekében pedig szabályozza a Black Friday-kedvezmények alkalmazásának módját is.

Az online piactér 2021. november 26-án rendez először Black Fridayt - de az akciós árak az ezt követő hétvégén (27-én és 28-án) is elérhetők lesznek. A hagyományos kereskedők fekete péntekeivel ellentétben a Vateránál használt árucikkek is a kínálat részét képezik.

A Vaterán árusító kereskedők és magánszemélyek előzetesen már közel 60 ezer árucikkhez állítottak be péntekre időzítve akciós árat - derül ki a vállalat belső rendszereinek statisztikáiból. A november 26-án 0 órakor várható indulásra várhatóan ennél is több akciós termék lesz a kínálatban.

A már leakciózott tételek 80 százaléka használt termék, amelyek még sok örömet okozhatnak új tulajdonosuknak ahelyett, hogy a szekrény mélyén porosodna. A Vatera arra számít, hogy az egyedi használt termékek - például bútorok, ruhák, ritkaságnak számító elektronikai eszközök beszerzésére is lehetőséget biztosító kampány a környezettudatos felhasználók tetszését is elnyeri: számukra Zero Waste címen nemrég tematikus aloldalt is indított a piactér.

Az egyedi termékek Black Friday-e

A legnagyobb számban könyveket akcióztak le a fekete pénteki kampány keretében a Vaterán árusítók, így a téli estékre bagóért kereshetnek olvasnivalót maguknak az érdeklődők, akár könyv-, képregény- vagy archív folyóirat-gyűjteményeket is.

A pandémia alatt többszörösére emelkedett a gyűjtői termékek forgalma a Vaterán, így nem meglepő, hogy régiségekből, antik bútorokból, órákból, festményekből, ékszerekből is rengeteg fekete pénteki ajánlat érhető el, de a katonai, numizmatikai és egyéb (pl. jelvények, makettek, modellek kategóriája is rengeteg tételt akcióztak le.

Szintén számos ruhadarab van fekete pénteki akcióban, a férfi, női és gyermek ruházati cikkekből ezres nagyságrendű akciós ajánlat érhető el, köztük számos használt darab, így az egyedi ruhadarabokra vágyóknak és a tudatosan vásárlóknak is lesz miből válogatniuk.

Így működik a Black Friday a Vateránál

A Vatera időszakosan elérhető fekete pénteki funkciók aktiválásával segíti a piactér eladóit a Black Friday-akcióik megszervezésében, ugyanakkor a minőség biztosítása érdekében csak azon eladók hirdethetnek fekete pénteki akciót, akiknek a pozitív értékeléseinek aránya 90 százalék feletti. Ezek a partnerek is csak a Black Fridayt megelőző 30 napban a termék legalacsonyabb árát alapul véve állíthatnak be árengedményt a vásárlók védelme és a nem valós kedvezmények kiszűrése érdekében.

A Black Friday aloldalon a legalább 10 százalékos kedvezményt kínáló ajánlatok jelennek meg, de akár 70 százalékos árengedmény biztosítására is lehetőséget ad a rendszer. A leakciózott termékek a Vatera egyéb felületein is megtalálhatók lesznek. A Vatera biztonsági rendszere egyaránt védi az eladókat és a vásárlókat, így a piactéren gyakorlatilag ugyanolyan biztonságos vásárolni, mint egy hagyományos internetes áruházban.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Vatera