Gyönyörű Wordpress webshopok

Gyönyörű Wordpress webshopok
A napokban írtunk az ingyenes webshop átverésekről. Most egy gyönyörűen összeválogatott gyüjteményt ajánlunk a legjobb Wordpress webbolt sablonokból.

Hatvan kiváló minőségű webshop sablont szedett össze a Free Responsive Design Blog szerzője, s osztott meg a rajongóival. Jórészt a divatos Wordpress keretrendszer alá fejlesztett oldalak között rendkívül szépeket is találtunk.

A megnyerő design mellett azonban rendkívül fontos a személyre szabhatóság, hiszen a sablonok többsége számos helyen visszaköszönhet, ha nincs felvértezve az egyediség megteremtésének lehetőségevel.

Találtunk közöttük Pinterest-szerű oldalakat, divatos nagy képekkel operálókat, responzívakat mobilra optimalizáltakat. Azt gondolom, hogy a komplett megoldásokat kínáló Wordpress sablonok azoknak nyújthatnak csinos alternatívát, aki csak kevés terméket szeretnének forgalmazni. Ehhez viszont látványos és könnyen használható megoldást keresnek, lehetőleg olcsón.

Például a legjobbak egyike a Bazar Shop szinte végtelen variációs lehetőséget kínál színekben, háttérben, betű és stílusválaszték tekintetében. A legnagyobb meglepetést az okozhatja, hogy egy ilyen komplex sablon ára mindössze 60 dollár.

A Wordpress jó ideje kinőtte a blogsablon világot és megbízhatóan szolgál ki számos komoly és közismert portált, szolgáltatást. Persze a Vaterához hasonló méretű platformokat nem érdemes Wordpress alapon futtatni, de sok kisebb webbolt nyugodtan átállhatna az ajánlott sablonok bármelyikére.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!