Gigantikus üzletet nyitott Magyarországon az eMAG

Gigantikus üzletet nyitott Magyarországon az eMAG
Óriás showroommal debütált az eMAG a frissen megnyílt Etele plázában. 400 négyzetméteren, hatalmas választékkal, rengeteg új termékkel várják a vásárlókat.

Szeptember 17-én nyitotta meg kapuit Kelenföldön az ország első okosplázája, az Etele Pláza. Egy korábbi cikkünkben már részletesen írtunk arról, hogy milyen élmények és szolgáltatások várják az ide látogatókat. Ebben a modern és digitális térben nyitotta meg első magyarországi flagship üzletét az eMAG, mely méltán kiérdemelte a gigantikus jelzőt – írja a kosarertek.hu.

Az új bemutatóterem rendkívül különleges, hiszen hatalmas raktár és vásárlótér várja az okospláza látogatóit. A 400 négyzetméter területű bemutatóteremben még egy dedikált Apple és Samsung üzlet is helyet kapott. Az Apple üzlettér megközelítőleg akkora, mint a vállalat első budapesti boltjának teljes ügyféltere.

De nem csak a mérete miatt érdemes ellátogatni az üzletbe, hiszen a hatalmas raktártérnek köszönhetően rengeteg új terméket próbálhatnak ki a vásárlók, melyeknek többsége akár azonnal átvehető a helyszínen. Ez minden szempontból megfelel a vásárlói igényeknek, mivel az eMAG tapasztalatai szerint vásárlóik 80 százaléka személyesen veszi át az online megrendelt okostelefonokat, notebookokat, fülhallgatókat vagy okosórákat, melyek méretükből kifolyólag nagyon könnyen szállíthatók. Ennek megfelelően az új üzletben a napi kétszeri áruszállítás biztosítja, hogy a vásárlók akár már aznap átvehessék a kiválasztott termékeket.

A tavaly ősszel bemutatott eMAG easybox csomagautomaták természetesen továbbra is használatban maradnak, sőt a tervek szerint idén további 200 automata válik elérhetővé a fővárosban és vidéken egyaránt. Forrás Ákos, a cég értékesítési igazgatója néhány részletet is elárult ezzel kapcsolatban:

“Az eMAG-üzletekkel Budapest mellett a magyar megyeszékhelyeken tervezünk megjelenni, míg az eMAG easyboy csomagautomata-hálózattal az ezeknél kisebb méretű településeken tesszük komfortossá a rendelések kiszolgálását. Ennek részeként első lépésben idén az Extreme Digital üzleteiben is elérhetővé válik az eMAG-os rendelések átvétele.”

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!