E-book, előbb, mint papíron?

E-book, előbb, mint  papíron?
A New York Times és a USA Today bestsellere június 17-én jelenik meg e-könyvben Magyarországon, míg nyomtatott kiadásban június 24-étől vásárolható meg a könyv.

A könyvkiadás forradalmát írja az a kötet, amelyet a kiadó először elektronikusan ad közre. A Szakítópróba a következő 10 országban jelenik meg: Nagy-Britannia, Görögország, Dél-Korea, Spanyolország, Törökország, USA, Franciaország, Olaszország, Brazília és Németország. E-könyvben egy héttel előbb megrendelhető az iTunes, Kobo, Barnes & Noble, Ekönyv Magyarország, Bookline, Líra és Digitalbooks webáruházakban.

A Szakítópróba egy kategóriateremtő könyv, a New Adult műfaj egyik első és legsikeresebb kötete. Cora Carmack szerzői kiadásként jelentette meg művét, majd pedig a semmiből az eladási listák élére törve a Harper Collins három kötetre szóló szerződést ajánlott fel a szerzőnek, és azóta az e-könyv mellett nyomtatott formában is elérhető a Szakítópróba amerikai verziója.


A Content 2 Connect Kft. egy elektronikus könyvértékesítéssel foglalkozó cég, melynek ez lesz az első saját kiadványa. A kiadó hisz abban, hogy az elektronikus forma nem csökkenti a nyomtatott példánszámot.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!