E-biznisz a telefonomon

E-biznisz a telefonomon
A second.ly a garázsvásár, használt cikk piac, bolhapiac, régiség bolt, bababörze legalkalmasabb mobil megvalósítása. Ez egy új típusú, ingyenes mobil piactér, mely Android, iOS és webes környezetben is rendelkezésre áll.

A Second.ly csak arra koncentrál, hogy el tudd adni amit szeretnél, illetve, hogy megvehesd ami megtetszik. Nincs licit csak irányár. A vevő ajánlhat bármekkora összeget, ha azt az eladó elfogadja, már övé is az áru.

Legnagyobb újítás, hogy az alkalmazást megnyitva a környezetünkben eladásra kínált cikkeket látjuk először. A cikkre kattintva pedig azonnal látjuk a távolságát. Miért mennénk messzebbre vagy rendelnénk meg szállítással, ha a tökéletes darab a közelünkben is megtalálható.

A vevők kérdéseket tehetnek fel, ajánlatot tehetnek, amire az eladók válaszolhatnak, illetve elfogadhatják az ajánlott árat. Mindez a platformok által biztosított azonnali üzenetkezeléssel megvalósítva.

A magáneladókon kívül nemsokára megjelennek majd a közelben alkotó kézművesek, művészek alkotásai is. Ugyanúgy elérhető lesz majd közeli boltok, üzletek kínálata is. A vásárlóknak nem kell messze menni, ha ellenőrizni akarja, hol kaphat meg valamit a közelben.

Van már otthon sokféle kacat, amitől megszabadulna, esetleg ingyen odaadná, örülne, ha elvinné végre valaki? Létezik olyan kategória, ahol az ár nulla, így bekerül egy külön adomány kategóriába is, ami csak az ingyen elvihető, adománynak szánt dolgokat listázza ugyanúgy a távolság szerinti sorrendben. Akinek szüksége van rá, eldöntheti, el tudja-e, akarja-e hozni abból a távolságból!

Eladók is és vevők is Facebook profilképükkel szerepelnek, de teljes nevük nem jelenik meg, csak rövidítéssel. Csak ha egy vevő ajánlatot tesz és azt az eladó el is fogadja, akkor teszi a rendszer elérhetővé egymás telefonszámát illetve e-mail címét.

A platform katalizálni igyekszik a mikro és makro közösségek együttműködését, lehetővé teszi, hogy praktikusan adományozzunk, megunt, szükségtelen tárgyaink reális áron új gazdára találjanak.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!