Az eMAG legyen veled! Ezek a legnépszerűbb Star Wars termékek

Az eMAG legyen veled! Ezek a legnépszerűbb Star Wars termékek
May the 4th Be With You - azaz “az erő legyen veled”! A nemzetközi Star Wars-nap apropóján az eMAG összegyűjtötte a hazai vásárlók körében legnépszerűbb termékek listáját a Csillagok háborúja univerzumából. A sort a LEGO tematikus építőkészletei dominálják, de Star Wars-mintás elektromos fogkefe, plüssfigura, és mobiltartó is megtalálható ezek között.

George Lucas utóbbi években sorozatok formájában is újjáéledő sci-fi univerzuma évszaktól függetlenül népszerű az eMAG.hu látogatói körében: a legtöbben a LEGO Star Wars építőjátékokat keresik a webáruházban, ez a keresőkifejezés folyamatosan a top 100 környékén között foglal helyet, több százzal megelőzve a szimpla Star Wars kereséseket.

Eladások terén is a LEGO-készletek uralják a Star Wars univerzumot az eMAG-nál: az utóbbi 12 hónapban a legnagyobb darabszámban a 24 apró meglepetést tartalmazó tematikus adventi naptárt, a Millenium Falcon zsebben is könnyedén elférő, microfighter változatát, illetve a Birodalom visszavág-ból ismert hógárdisták (snowtroopers) miniszettjét rendelték meg a webáruház ügyfelei.

A kisebb gyerekeknek és gyűjtőknek szánt, kevés darabból összerakható készletek mellett a top 30-ba bekerültek kifejezetten eltökélt legósoknak tervezett szettek is, amelyek közül például az összerakása után asztaldíszként is bevethető Mandalóri sisak a legnépszerűbb.

Az utóbbi egy év eladásait vizsgálva elmondható, hogy az olcsóbb, egyszerűbb LEGO-szettek közül az utóbbi években készült filmekhez és sorozatokhoz kapcsolódó készletek a népszerűbbek, a legdrágábban eladott szettek - például a birodalmi lépegető (AT-AT), a Millenium Falcon, vagy a Birodalmi Csillagromboló - tematikában a nyolcvanas években mozikba került első három filmhez kapcsolódnak. Várhatóan a Star Wars: Látomások animációs sorozat május 4-én debütált második évadához kapcsolódó termékek is népszerűek lesznek a vásárlók körében.

Egy másik tematikus slágertermék az Oral-B gyerekek számára tervezett, Star Wars motívumokkal díszített Vitality elektromos fogkeféje, amelyhez a tematikában illeszkedő pótfejeket is sokan rendelnek online. A gaming relikviák közül az okostelefont tartani és tölteni képes Baby Yoda figura, illetve egy Mandalóri kontrollertartó az utóbbi évek legnépszerűbbike az eMAG-nál.

Az eMAG saját, illetve Marketplace partnereinek kínálatában ezernél is többféle Star Wars-os ruhanemű érhető el, ezek forgalma nagyjából egyenletesen oszlik el, bár a férfiruházaton belül a yodás pólók valamiért egy kicsivel jobban fogynak a többinél - és a tematikus plüssjátékok közül is a gyerek Yoda a leginkább kelendő.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: eMAG.hu, Star Wars