Az Alza.hu webáruház új üzletet nyit Budapesten

Az Alza.hu webáruház új üzletet nyit Budapesten
Az Alza.hu, a hazai e-kereskedelmi piac egyik vezető szereplője most még közelebb kerül vásárlóihoz: holnap, 2023. augusztus 11-én, pénteken megnyitja legújabb üzletét. Ez már az Alza második üzlete Budapesten, ahol a webáruház legkeresettebb árucikkeinek több mint 2000 terméket felsorakoztató választéka azonnal megvásárolható lesz.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy az új üzleteknek köszönhetően vásárlóink könnyedén hozzáférhetnek a termékkínálatunkhoz. A kiszállítás gyorsasága az egyik első számú prioritásunk, a megrendelések mintegy 65%-át azonnal, a fennmaradó 35%-ot pedig másnapra előkészítjük a vásárlók számára. Ezt a sebességet senki más nem kínálja a piacon" – mondja Forrás Ákos, az Alza.hu country managere.

Az idei év első felében az Alza vásárlóinak több mint 35%-a választotta szállítási módként az üzletben történő átvételt. Üzleteink így hatékonyan egészítik ki az AlzaBoxokat, és az ügyfelek a megrendelt áruknak és személyes igényeiknek megfelelően választhatják ki a legmegfelelőbb szállítási módot.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: alza.hu