Akár 15 percen belül házhoz érkezik a bevásárlás

Akár 15 percen belül házhoz érkezik a bevásárlás
Új partnerrel bővült a Wolt Magyarország hálózata: elindult a Wolt Market, amely élelmiszerek, háztartási cikkek kiszállítását kínálja 30 percen belül. A Wolt Market a Wolt applikációjából érhető el, egyelőre a budapestiek vásárolhatnak innen, 2500 féle termékből válogatva.

Finnország, Görögország, Dánia és Csehország után Magyarországon is elindult a Wolt Market. A szolgáltatás felgyorsult világunkhoz és az online rendelések előretöréséhez igazodik: 30 perc alatt házhoz érkezhet a megrendelt bevásárlás. Ez különösen hasznos lehet a pandémiás időszakban, amikor sokan igyekeznek kerülni a tömeget, zsúfolt üzleteket. De függetlenül a járványhelyzettől is érzékelhető az a trend, hogy az embereknek egyre kevesebb ideje marad, és olyan üzleteket részesítenek előnyben a bevásárláshoz, amelyek frekventált helyen találhatók, és minden igényt lefedő választékkal rendelkeznek.

„A Wolt Market nem csak erre az igényre ad egy hatékony választ, de egy továbbfejlesztett, új csatorna születését is jelenti, ahol az ár, a választék és a gyorsaság meghatározó tényezők. 30 perc alatt kiszállítjuk a bevásárlást és időt adunk vissza az embereknek az életükből azáltal, hogy nem kell dugóban ülniük, sorokban kavarogniuk, és a kasszánál várakozniuk. Hosszabb távon az a célunk, hogy a kiszállítási időt 15 percre csökkentsük. Gyorsabb lehet megrendelni a Wolt Marketről a bevásárlást, mint kiugrani a boltba" – emeli ki Kónya Dávid, a Wolt Market kereskedelmi vezetője.

A Wolt Market kínálatával arra törekszik, hogy minden olyan árucikk elérhető legyen, amire csak egy vásárlónak szüksége lehet: a friss zöldségektől és gyümölcsöktől kezdve, a tejtermékeken át, egészen az elemekig. A paletta minőségi, versenyképes árú termékekre épül, összeállításánál gondoltak az ételérzékenyekre, tudatos életmódot követőkre is: külön kategóriát képeznek a vegán, gluténmentes, laktózmentes, vagy egészséges termékek. Az első egység kb. 2500 féle árucikkel kezdte meg működését, de a választék folyamatosan bővül majd. Ahogy a Wolt Market is szeretne tovább terjeszkedni a jövőben.

Az első egység Újbudán nyílt meg, ahonnan Dél-Buda mellett a belváros nagy részéből már lehet rendelni. De év végéig további két egység indítását tervezik, és szeretnék folytatni a növekedést 2022-ben is. Cél, hogy a Wolt Market jövő év végéig lefedje a teljes fővárost, és ott legyen minél több olyan városban, ahol a Wolt is elérhető.

„Az első napok tapasztalatai pozitívak, visszaigazolják azt az előzetes felvetést, hogy egyre többen igénylik a kényelmi szolgáltatásként felfogható gyors kiszállítást. A vásárlók örömmel fogadták a Wolt Marketet, remek értékeléseket kapunk, ami a kiváló csapatnak és természetesen partnerünknek, a Wolt Magyarországnak is köszönhető. Már az első két napban több száz rendelést vittünk ki, a kosarak mérete pedig 2000 Ft-tól 35.000 Ft-ig terjedt" – összegzi a kezdeti benyomásokat Törös Gábor, a Wolt Market ügyvezető igazgatója.

„Nagyon izgatottak vagyunk, hogy Európában az elsők között indulhat a Wolt platformon ez a XXI. századi szolgáltatás. A Wolt Magyarország portfóliója már jóval gazdagabb annál, mintsem csak az éttermekből történő ételkiszállításra korlátozódna. Az eddigi tapasztalataink is azt mutatják, hogy egyre inkább van igényük a vásárlóknak arra, hogy minél gyorsabban, akár 20-30 percen belül házhoz érkezzen az általuk megrendelt termék. Akik pedig már megszokták és megszerették a Wolt applikációját, azok tudják, hogy milyen előnyökkel járhat, ha a felületünkön keresztül rendelnek: percre pontos és folyamatos visszajelzést kapnak a rendelés állapotáról, követhetik a futár útját, és ha bármilyen problémájuk merül fel, online azonnal választ kapnak ügyfélszolgálatunktól" – teszi hozzá Sabjányi László, a Wolt Magyarország ügyvezető igazgatója.

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: vásárlás, wolt