A divatos öltözködés alappillérei

A divatos öltözködés alappillérei
Trendinek, modernnek, önbizalomtól tündöklőnek lenni, ugyanakkor jól érezni magát egy ruhában, egyáltalán nem tudomány. Sokkal egyszerűbb, mint gondolná – nem számít a költségvetése, az életmódja, de a testalkata sem. Mindehhez csupán egy kis időre és találékonyságra van szükség, hogy a legjobban nézzen ki – akár leggingsben intézi ügyeit, akár ingben és kosztümben folytat üzleti megbeszéléseket. (X)

A megfelelő stílus

A stílusos megjelenés kulcsa, hogy csak olyan dolgokat viseljen, amiket szeret, és amiben ellenállhatatlannak érzi magát. Válasszon semleges árnyalatú ruhákat. A lágy, semleges színek garantálják, hogy trendi és időtlen maradjon, és segítségükkel minden alkalomra könnyedén kombinálhatja ruháit. A semleges színeknek köszönhetően ügyesen és egyszerűen hozhat létre úgynevezett "monokróm megjelenést", azaz tónust a tónusban megjelenést, ami most nagyon elegáns. Nem kell csak drága ruhadarabokat vásárolnia. Az olcsóbb darabok is trendinek tűnhetnek és a drága ruhák töredékéért megszerezheti őket. Látogasson el a Sinsay üzletekbe, vagy a Sinsay online áruházába és élvezze a nagyszerű Sinsay ruhák tömkelegét. Ha felhasználja Sinsay Tiplino.hu kuponkódjait, még nagyobb kedvezményekre tehet szert. Ha univerzális és időtlen stílust szeretne elérni, mindenképp válassza a semleges tónusokat és színeket. Ez egy egyszerű módja annak, hogy stílusosan nézzen ki.

Ha nem tudja, mit vegyen fel, válassza a biztos feketét

A fekete színű ruha sokféleképpen és sokféle alkalomra hordható. Kinézhet elegánsnak, szexinek, stílusosnak, sportosnak, bohónak, egyszóval mindig tökéletes választás. A történelem legelegánsabb női alakjai a feketét abszolút klasszikussá tették. Végül is ki ne hallott volna a kis feketéről? Egy kis fekete ruha garantáltan megmenti, ha nem tudja, mit vegyen fel egy buliba. És különben is, a fekete minden alkalomra menő. Ha szereti, viselje. Ha nem, akkor próbálja meg elfogadni. Soha nem megy ki a divatból, mindig stílusos lesz, és könnyedén kombinálhatja akár más színekkel is. A fekete ruhadarabokat egyszerűen feldobhatja a Vivantis webshop ékszereivel. Kínálatukban az ékszerek mellett karórákat, cipőket, de kozmetikai termékeket is talál. Bolondítsa meg viseletét a Vivantis parfümjeivel és garantált, hogy az eredmény nem marad el.

Fektessen be időtlen darabokba

Az időtlen gardrób alapelemei, amelyek azonnal felpezsdítik a stílust, és amelyekbe érdemes befektetni, az minden bizonnyal egy tökéletesen illeszkedő kabát barna vagy sötétszürke színben, egy kiváló minőségű kézitáska hasonló semleges árnyalatban és a kihagyhatatlan cipők a mindennapi viselethez. Ha szereti a tornacipőket, szerezzen be olyanokat, amelyek jól passzolnak a legtöbb sportruhához, ugyanakkor viselheti őket farmerrel, fehér pólóval és remekül passzoló kabáttal vagy dzsekivel.

Legyen bátor ruhaválasztás közben is

A közhiedelemmel ellentétben a túlsúlyos nőknek sem kell az unalmas klasszikus stílusokat választaniuk. Sokkal több fajta ruhadarab alkalmas túlsúlyos nők számára, mint ahogy gondolnánk. Válasszon egy számmal nagyobb, bő nadrágot, amely tökéletesen karcsúsít és elfedi a nemkívánatos területeket. Sokan úgy gondolják, hogy a nagyobb méret kilogrammokat ad a megjelenéshez, de valójában a kissé nagyobb dolgok törékenyebbé teszik az alakot. Ha a zakót igényeinek megfelelően rétegezi, nagyszerű ruhadarabra lel, mely tökéletes választás lesz az irodába vagy egy hivatalos rendezvényre. Manapság nagyon divatos a topokból kikandikáló csupasz has, hozzáillő nadrággal, lyukas farmerrel vagy csupasz vállú felsővel. Mindezek a dolgok megfelelőek, ha helyesen kombinálják őket, és figyelembe veszi alkata arányait. Például egy alma alkatú lánynak jobb lemondani a rövid felsőkről, de egy nyakkivágású blúznak a gardróbjában a helye.

A kihagyhatatlan kiegészítők

A kiegészítők nagyon fontosak, de sokan elhanyagolják őket. Legyen szó táskáról, vagy ékszerről, a tökéletes megválasztásuk cseresznye lehet a tortán. Számtalan fajta kézitáska van a piacon. Akár kisebbet választ, akár nagyobbat a munkába, akár egy átlátszót partira, a kézitáska mindig nagyszerű jelentéssel bír. Nemcsak praktikus, hanem esztétikai funkciót is betölt. Felvehet egy közönséges monokróm ruhát, de ha feldobja egy divatos színes kézitáskával, akkor eléri az ideális kombinációt, és az öltözéke felkelti a figyelmet. Nagy népszerűségnek örvendenek az átlátszó darabok és a mini válltáskák is, amiket édesanyáink szoktak hordani. A divat visszatér, és ez vonatkozik a kézitáskákra és a kiegészítőkre is.

Végezetül leszögezhető, hogy a divat egy nagy kaland, és csak saját magán múlik, hogyan használja fel az előnyére. A lényeg, hogy jól érezze magát a ruháiban a legújabb trendek követése nélkül is. Ne feledje, a divatos az, amiben ragyog!

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!



Címkék: Divat, tiplino.hu