A HONOR Magic5 Lite a DXOMARK szerint a világ legjobb akkumulátorteljesítményű okostelefonja

A HONOR Magic5 Lite a DXOMARK szerint a világ legjobb akkumulátorteljesítményű okostelefonja
A HONOR tovább feszegeti az innováció határait a HONOR Magic5 Lite-tal. A készüléket a DXOMARK, a világ vezető minőségértékelő laboratóriuma világszerte az első helyre sorolta az akkumulátor teljesítménye alapján, megerősítve ezzel, hogy a HONOR a megbízható és nagy teljesítményű készüléket kereső fogyasztók első számú választása.

Az új HONOR Magic5 Lite is bizonyítja, hogy a HONOR a hardveres innovációra összpontosít, mivel a vállalat egy új, erős, de könnyű alumíniumötvözetet fejlesztett ki a középső keret peremlemezeibe, aminek eredményeként a középső keretek súlya 4 grammal, a vastagság pedig 15%-kal csökkent. Ezáltal egy könnyebb, erősebb és kompaktabb készülék született.

Az új alkatrész előzetesen több tízezer vizsgálaton esett át, ahol vizsgálták a hajlítással, eséssel, szilárdsággal, ütődéssel és nyomással szembeni ellenállását is.

A Magic5 Lite energiasűrűsége is teljesen egyedülálló, az akkumulátor 3%-kal vékonyabb, mint a hagyományos energiasűrűségű akkumulátorok. A készülék nagy sűrűségű PCB elrendezése 5%-kal növeli a PCB teljes kihasználtságát. Ezenkívül az akkumulátor elrendezését a hely maximalizálása és a vastagság csökkentése érdekében optimalizálták. A HONOR az antennaelrendezés javításával megtalálta az egyensúlyt a teljesítmény és a helykihasználás között, így sikerült ebbe a vékony készülékbe egy 5100mAh-s nagyméretű akkumulátort beépítenie.

A hardveroptimalizálás mellett a HONOR jelentősen fejlesztette szoftverét is, olyan funkciókat implementálva, amelyek együttesen segítik az akkumulátor takarékos üzemelését. Ilyen funkció az intelligens chipütemezés, az alkalmazási folyamatszintű vezérlés, az intelligens hálózatválasztás és a rendellenes energiafogyasztás kezelése. Ezek a funkciók még akkor is segítik csökkenteni az akkumulátormerülést, amikor a felhasználó nem használja aktívan a telefont.

A DXOMARK szigorú tesztelési folyamata alátámasztja a HONOR Magic5 Lite kivételes akkumulátorteljesítményét. A laboratóriumi tesztelés négy teszttervet tartalmazott, köztük egy tipikus használat közbeni, egy kültéri használat közbeni tesztet, egy kalibrált tesztet és egy töltési tesztet. A teszteket emberi gesztusokat imitáló robotokkal végezték, amelyek egy átlagos felhasználó használati mintáit alkalmazva szimulálták a valós használatot. Az eredmények megerősítették a HONOR Magic5 Lite kiemelkedő autonómiáját: a készülék több mint három napot bír mérsékelt használat mellett. Emellett kiemelkedően hatékonyan működik a merülés során is, ezért ez a telefon a megbízható és nagy teljesítményű készüléket kereső fogyasztók számára a legjobb választás.

A minőségértékelés menetéről és részleteiről egy bővebb, átfogóbb anyag található csatolva.

A HONOR Magic5 Lite a HONOR Magic5 széria része, amelyet a barcelonai MWC 2023-on mutat be a cég, A készülék három bámulatos színben érhető majd el: ezek az éjfekete, a smaragdzöld és a titánezüst. A HONOR Magic5 Lite március elejétől vásárolható meg a Telekom, a Vodafone, a Yettel és az eMag kínálatában 159 999 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

További információk a HONOR honlapján: https://www.hihonor.com/hu/phones/honor-magic5-lite/

 

Kövesd az oldalunkat a Facebook-on és a Twitteren is!Címkék: Honor, mobil