Aranyosi és Hadházi humora a Holdról is látszik

Aranyosi és Hadházi humora a Holdról is látszik

Az űrben senki sem hallja a sikolyod, de a nevetésed igen – a Comedy Club idei tavaszi évadjának előzeteséből már megtekinthető pár képkocka. A humorcsatorna idei évadjának kampányában a magyar űrhajózás új nagy alakjait avatják fel Aranyosi Péter és Hadházi László személyében. A kilövés áprilisban indul.
A női munkavállalók szerepe az IT-ban

A női munkavállalók szerepe az IT-ban

A Dell Technologies évek óta figyelmet fordít a szervezeten belüli nemek arányára. A sokszínűség és az elfogadás üzleti szempontból is elengedhetetlen a vállalat számára. A Dell Technologies még 2019-ben tűzte ki céljául, hogy 2030-ra a női munkavállalók tegyék ki a munkaerő 50 százalékát. Jelenleg ez a szám 33,9 százalék, ami azt jelenti, hogy jó úton jár a vállalat, de még van mit tennie a következő hét évben, ezért a szervezeten belül több program és aktivitás fut jelenleg is.
Elkészült Kiskőrös első turisztikai kisfilmje

Elkészült Kiskőrös első turisztikai kisfilmje

Okostelefonnal végigjárható Várostörténeti Digitális Túraútvonalat adtak át, megnyitott a János Vitéz park és kétnyelvű versautomata kapott helyet a főtér közelében. Számos új, a térség turizmusának fellendülését támogató projekt valósult meg Kiskőrösön. Elkészült a város első turisztikai kisfilmje is, ami a legizgalmasabb helyi látnivalókon és helyszíneken kalauzolja végig nézőit.
Inspirálunk, újítunk és kapcsolatot teremtünk

Inspirálunk, újítunk és kapcsolatot teremtünk

Nemzetközi nőnap alkalmából a Xiaomi International közzétette Women in Tech című videóját, amelyben három, a Xiaomi életében kulcsszerepet betöltő hölgyet ismerhet meg a szélesebb közönség. A filmmel a Xiaomi célja, hogy innovációra és kapcsolatok teremtésére inspiráljon a világ minden táján, valamint, hogy megünnepeljék azokat a kiemelkedő tehetségeket, akik fontos szerepet játszottak az iparág alakításában. A Xiaomi üzenete a technológiával foglalkozók számára: „találj rá arra, amit szenvedéllyel tudsz űzni, higgy önmagadban és mindig keresd a számodra legmegfelelőbb megoldást!”
Lemondott a YouTube vezérigazgatója, de nem marad munka nélkül

Lemondott a YouTube vezérigazgatója, de nem marad munka nélkül

Susan Wojcicki vezérigazgató csütörtökön közölte, hogy lemond, így Neal Mohan termékigazgató veszi át a vezetést mint SVP és a YouTube új vezetője.
1/16