Már az adat sem a régi, avagy újfajta védelem kell az egyre szaporodó információknak

Már az adat sem a régi, avagy újfajta védelem kell az egyre szaporodó információknak

Változik a világ, és ezzel együtt változnak az adatok. Már nem csupán adatbázisokkal dolgoznak a vállalatok, amelyekben strukturáltan tárolják az információkat. Létezik egy másik óriási, rendezetlen halmaz, amelyben az e-mailek és a közösségi médiában közzétett posztok ugyanúgy megtalálhatók, mint az okos szenzorok által gyűjtött információk. A szervezeteknek ezeket az adatokat is kezelniük és védeniük kell, a hagyományos módszerek és technológiák azonban már nem elegendők ehhez. A Micro Focus szakértői szerint olyan átfogó stratégiára van szükség, amely kiterjed az adatok feltérképezésére, rendszerezésére, védelmére és titkosítására, valamint az adatokhoz való hozzáférések kezelésére és monitorozására is.
Ezek a technológiák pörgetik fel a piacot 2023-ban

Ezek a technológiák pörgetik fel a piacot 2023-ban

Háború, járvány, recesszió, válság. Vállalat legyen a talpán, aki ilyen körülmények között jól tud teljesíteni.
Sárkány ellen sárkányfű, avagy így lépjünk fel a belső fenyegetések ellen

Sárkány ellen sárkányfű, avagy így lépjünk fel a belső fenyegetések ellen

Nem csak az igazi szépség fakad belülről, a vállalatokat érintő kiberfenyegetések egy része szintén belső forrásból származik. Az óvatlan vagy rosszindulatú alkalmazottak, illetve a beépített emberek akár több százezer dolláros károkat is okozhatnak a vállalatoknak egy friss felmérés szerint. A Micro Focus szakértői szerint a különféle típusú belső fenyegetésekkel szemben hatékony segítséget nyújt az oktatás, az alapvető informatikai szabályok használata és betartatása, valamint az olyan fejlett technológiák, mint például a felhasználók és eszközök viselkedését elemző UEBA megoldások.
Így kovácsol üzleti előnyt az adatokból az MI

Így kovácsol üzleti előnyt az adatokból az MI

Az adatok napjainkban nagyobb értéket jelentenek a legtöbb vállalat számára, mint az arany – ha megfelelően tudják értelmezni és hasznosítani azokat. A ChatGPT jól megmutatja a nagyközönség számára is, hogyan tud egy mesterséges intelligencián (MI) alapuló rendszer feldolgozni és értelmezni hatalmas adatmennyiséget úgy, hogy utána hasznos válaszokat adhasson a legkülönfélébb kérdésre. A Micro Focus szakértőinek tapasztalatai szerint a fejlett MI-alapú rendszerek számottevő üzleti előnyhöz juttatják a szervezeteket az adatok átfogó elemzésével. A Micro Focus intelligens megoldása például naponta 200 milliárd üzenetet elemezve összegzi valós időben a legfontosabb pénzpiaci tudnivalókat egy médiavállalatnál, felbecsülhetetlen értéket biztosítva ezzel.
Már nem a jövő zenéje: digitalizáció harmonikusan

Már nem a jövő zenéje: digitalizáció harmonikusan

Elsőre furcsa kijelentésnek tűnhet, de a vállalati digitalizáció hasonló kihívás, mint a zongoratanulás. Rengeteg dologgal kell egyszerre foglalkozni, miközben a show nem állhat le. A Micro Focus szakértői szerint a megfelelő, modern technológiák kiválasztásával és alkalmazásával csökkenthetők a terhek és a kockázatok, hogy a vállalatok az igazán fontos tevékenységeikre koncentrálhassanak.
1/4