Kihívások a PR-ben: szinte mindent újra kell tanulni

Kihívások a PR-ben: szinte mindent újra kell tanulni

Bender Krisztina ránézett a PR helyzetére és összefoglalta nekünk, hogy mire érdemes figyelnünk.
Provokálj, de ne kockáztass!

Provokálj, de ne kockáztass!

A médiazajból csak egy kis provokációval lehet kitörni. Interjú Weiler Péterrel.
A jó országimázs alapja a közös gondolkodás és a fejlődés

A jó országimázs alapja a közös gondolkodás és a fejlődés

Mindenkinek hozzá kell tennie valamit a történethez. Interjú Papp-Váry Árpáddal.
Maráczi Imre: gasztrotrendeket csak a vendégekkel együtt tudunk teremteni

Maráczi Imre: gasztrotrendeket csak a vendégekkel együtt tudunk teremteni

A Hilton Budapest konyhafőnöke, a Danubius Hotels Corporate Chefje a megszokottól eltérően közelít a gasztronómiához. Interjú.
A jó országimázs alapja a közös gondolkodás és a fejlődés

A jó országimázs alapja a közös gondolkodás és a fejlődés

Mindenkinek hozzá kell tennie valamit a történethez. Interjú Papp-Váry Árpáddal.
1/12