A Pepsi Space díjazottjai átvették a reklámok helyét a márka hirdetőfelületein

A Pepsi Space díjazottjai átvették a reklámok helyét a márka hirdetőfelületein

A Z-generációt célzó alkotói pályázat húsz nyertes munkájával hamarosan akár köztéri plakátokon is találkozhatunk. A Pepsi Space verseny díjazott zenéi, videói, grafikái és fotói a márka különböző platformjain egészen szeptember végéig lesznek láthatóak, ezzel is támogatva a tehetséges fiatalokat.
Növényporzó denevérek, a jövő múzeuma és egy vadonatúj iskolakoncepció - Itt vannak az Ugrás a jövőbe! idei nyertesei

Növényporzó denevérek, a jövő múzeuma és egy vadonatúj iskolakoncepció - Itt vannak az Ugrás a jövőbe! idei nyertesei

Milyenek lesznek az iskolák 2043-ban? Mit kezdhetnénk a jövőben az álmainkkal? Hogyan porozhatók be a növények méhek nélkül? Az Ugrás a jövőbe! pályázaton résztvevő kiskamaszok izgalmasabbnál izgalmasabb ötleteket hoztak válaszul: a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem harmadik évéhez érkezett alkotópályázat nyertes projektjei között van különleges iskolakoncepció, Futurárium, azaz jövő-múzeum, a Glacies Oscula projekt, amely denevérekkel oldaná meg a beporzást, valamint egy Álommonitor nevű fejlesztés is. A díjazottak nemcsak 3D nyomtatót, FabLab workshopot és könyveket, de életre szóló élményeket és a pályaorientációt segítő tudást vihettek haza az eredményhirdetésről. A pályázat népszerűségét jelzi, hogy idén is több mint 300 diák regisztrált, a nyeremények mellett pedig a legnagyobb vonzerőt továbbra is a csapatmunka és a tantermen kívüli tanulás lehetősége jelentette.
Az új technológiák támogatják a kreativitás, a közösség és az adatvédelem következő korszakát

Az új technológiák támogatják a kreativitás, a közösség és az adatvédelem következő korszakát

A több éve tartó folyamatos globális instabilitás után az emberek egyre könnyebben férhetnek hozzá az új technológiákhoz (pl. mesterséges intelligencia, web3 és tokenizálás), amely elősegíti a kreativitás, a közösség és az adatvédelem fejlődését. A vállalatoknak fel kell készülniük arra, hogy ezen új technológiákban rejlő értékek révén megváltoznak a felhasználói magatartások, és ennek nyomán az üzleti modellek is átalakulhatnak.
HONOR 90: Alkotókra hangolva!

HONOR 90: Alkotókra hangolva!

A HONOR termékeivel a felhasználók széles körét célozza meg, a költségtudatosaktól a teljesítményt preferálókig. A HONOR 90 most az alkotóknak, művészeknek, fotósoknak, vloggereknek szeretne kedvezni: azoknak, akik komolyan veszik a kreativitást.
A reklámok helyett most a kreativitásé a főszerep!  Elindult a Pepsi Space, a Z-generáció alkotóit célzó kampány

A reklámok helyett most a kreativitásé a főszerep! Elindult a Pepsi Space, a Z-generáció alkotóit célzó kampány

A Pepsi egyedülálló versenyével a Z-generációra irányítja a figyelmet. A Pepsi Space kampányban szabad kezet és teret kapnak a jelentkezők, hogy megmutathassák Magyarországnak a bennük rejlő kreativitást. A versenyen négy kategóriában lehet pályázni, a pályaművek közül pedig három közismert mentor és a pályázat szervezőiből álló zsűri választja ki a húsz nyertest, akik részt vehetnek egy díjátadó rendezvényen, emellett alkotásaik akár a Pepsi közterületi plakátjaira és digitális felületeire is felkerülhetnek, ezáltal széleskörű ismertségre tehetnek szert.
1/5