Gasztronómia és kincskeresés augusztusban az RTL OTTHON műsorán

Gasztronómia és kincskeresés augusztusban az RTL OTTHON műsorán

Kutass kincsek után és kóstolj bele a világba az RTL OTTHON augusztusi kínálatával! Minden, amit szeretsz egy helyen: ízek, kalandok, kincsek. A csatorna minden nap különleges, inspiráló műsorokkal várja nézőit, hogy még izgalmasabbá és ízletesebbé tegye a nyarat.
Kiváló borok, különleges ínyencségek: fedezze fel a Sváb-sarkot!

Kiváló borok, különleges ínyencségek: fedezze fel a Sváb-sarkot!

A jó alföldi borok és finom, autentikus népi konyha kedvelőinek érdemes résen lenniük és követni a Sváb-sarok, azaz Dél-Bács-Kiskun négy településének közös rendezvényeit. A települések célja, hogy az eddig kevésbé ismert, ám kifejezetten jó borokat készítő térség ismét felkerülhessen az ország turisztikai térképére. Az összefogás egyik fontos eleme a térségi borturizmus fellendítése: havonta tematikus programokkal, nyitott pincékkel, gasztronómiai különlegeségekkel és kulturális eseményekkel várják a látogatókat.
Teljessé válik a Partizán vadonatúj gasztro-sorozata – péntek estétől elérhető Az Ínség Zavara összes epizódja

Teljessé válik a Partizán vadonatúj gasztro-sorozata – péntek estétől elérhető Az Ínség Zavara összes epizódja

Felkerül Az Ínség Zavara negyedik, egyben záró epizódja a YouTube csatornára és ezzel péntek este teljessé válik a Partizán történetének eddigi egyik legjelentősebb tartalomgyártási kísérlete. A rendhagyó főzőműsor formátumot teljes egészében a Partizán stábja fejlesztette ki, az adások elkészítése hat hónapot vett igénybe, csak az utómunka három és fél hónapot ölelt fel. A hatvan fős stáb nyolc kamerával dolgozott a produkción.
Egyedülálló kiadványokkal tiszteleg az ázsiai konyha előtt a Street Kitchen csapata

Egyedülálló kiadványokkal tiszteleg az ázsiai konyha előtt a Street Kitchen csapata

Fördős Zé nemcsak gasztrovlogot készített Ázsiában Li Mengyivel közösen, de egy ázsiai szakácskönyvet, sőt a téli magazin egy részét is a távol-keleti recepteknek szentelte csapatával.
Magyarországon is megjelent a Székely Konyha és Kert gasztronómiai magazin

Magyarországon is megjelent a Székely Konyha és Kert gasztronómiai magazin

Pünkösdi ínyencségek, csirkés-zöldséges energiafogások, sajtkészítő műhelytitkok, szentgyörgyi grillparti és szakácsunk kertésznaplójának legfrissebb bejegyzései – íme néhány téma a Székely Konyha és Kert gasztronómiai magazin legújabb lapszámából.
1/4