A Viberrel egyszerűbb az iskolakezdés

A Viberrel egyszerűbb az iskolakezdés

Újra elkezdődött az iskola, de ahelyett, hogy visszatérnénk a régi rutinhoz - itt az ideje, hogy kialakítsunk egy újat, amely jobban igazodik az igényekhez. A Viber segíthet abban, hogy rendszerezettek maradjunk, ne felejtsünk el semmit, ne maradjunk le semmiről, és közben jól érezzük magunkat.
Digitalizált kaméleon: mobil applikáció segít a fugaválasztásban

Digitalizált kaméleon: mobil applikáció segít a fugaválasztásban

A burkolatválaszték robbanásszerű bővülésével együtt szélesedett a fugák színkínálata is. Míg nem is olyan régen mindössze néhány fugaszín létezett, ma mintegy félszáz szín érhető el a Mapei kínálatában. Márpedig ötven színből lényegesen nehezebb választani, mint ötből. Ezt a döntést könnyíti meg a Mapei Fughe fugatervező mobil applikáció.
George-ra váltanak az Erste kisvállalkozó ügyfelei

George-ra váltanak az Erste kisvállalkozó ügyfelei

Az Erste július utolsó napjaiban mikrovállalati ügyfeleinek is elindítja a George Web és George App szolgáltatást. A modern, kényelmesen használható platform több tízezer kisvállalkozónál váltja fel a jelenleg használt vállalati mobil és netbanki felületet. Az érintett ügyfelek a napokban kapják kézhez az átállással kapcsolatos tájékoztatót. A nagy többségnek, aki lakossági ügyfélként most is George-ot használja, nincs külön feladata a platformváltással kapcsolatban.
Már húszezer esetnél segített az ÉletMentő

Már húszezer esetnél segített az ÉletMentő

Az ÉletMentő applikációt a Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat 2020-ban indította el, mint közös segélyhívó alkalmazást. Azóta több mint 700 ezren töltötték le, és csak az idei nyáron közel kétezer hívást indítottak a segítségével. A több szakmai díjjal elismert applikáció idén új funkcióval bővült, így már Csehországban, Szlovákiában és Ausztriában is indítható segélyhívás a magyar ÉletMentő alkalmazásból.
Az Erste felveszi a kesztyűt a fintech cégekkel szemben

Az Erste felveszi a kesztyűt a fintech cégekkel szemben

Július elejétől havonta akár egymillió forintig a bankközi devizapiaci árfolyamon alapuló, vagyis kiemelt árfolyamon válthatnak különböző devizák között az Erste lakossági ügyfelei a George Weben és a George Appon. A bank a keretösszegig nem számít fel semmilyen díjat, jutalékot, kezelési költséget. Külföldi nyaraláskor az ügyfelek beállíthatják, hogy a folyószámlájukhoz tartozó kártya a devizaszámláról költsön, így a fizetés nem jár semmilyen plusz kiadással. Az Erste ezzel felveszi a kesztyűt a fintech cégekkel szemben, hiszen ilyen szolgáltatás javarészt eddig náluk volt elérhető.
1/20