Mindent felforgat az Y-generáció

Mindent felforgat az Y-generáció

Az Y-generáció tagjait leginkább az foglalkoztatja a jövőjükkel kapcsolatban, hogy el fognak-e tudni helyezkedni, illetve képesek-e olyan munkát szerezni, amely lehetőséget ad nekik a szakmai fejlődésre, illetve a saját sikerek elérésére.
Ha részegen tolod a szelfit, annak sírás lehet a vége

Ha részegen tolod a szelfit, annak sírás lehet a vége

Sokan posztoltak már ittasan a közösségi oldalakra olyan fotókat, amelyeket később megbántak, a fiatalok mekkora hányada gondolja taszítónak a túlzott alkoholfogyasztást – derült ki a HEINEKEN kutatásából. A Dreher Sörgyárak pedig sikerrel zárta azt a programját, aminek fókuszában a felelős alkoholfogyasztás állt.
Már nem olyan szexi a Twitter

Már nem olyan szexi a Twitter

Az aktív felhasználók száma 9 százalékkal 320 millióra emelkedett a negyedik negyedévben az egy évvel korábbi 292 millióról. Negyedéves összevetésben azonban a felhasználók számának növekedése megállt, az előző, harmadik negyedévben is 320 millió felhasználója volt a Twitternek.
Beyond 140 characters

Beyond 140 characters

Tízezerre emelheti fel az az eddigi 140-es karakterszám limitet a Twitter. E hír kapcsán Berényi Konrád az Onlinemarketing.blog.hu guruja írja: ″Szeretem a Twittert. Elég régóta használom, és elég sokat, ráadásul kicsit jobban bele is másztam a marketinges vonalába, mire érdemes használni és hogyan. De amiért elsősorban szeretem a Twittert, az az egyszerűsége.″
2/2