Végre kiderült, mi Szoboszlai Dominik Mekis kedvence

Végre kiderült, mi Szoboszlai Dominik Mekis kedvence

Fény derült Domi Mekis kedvencére: a labdarúgó-válogatott csapatkapitánya által kedvelt finomságokból összeállított menü június 4-től lesz kapható az étteremlánc magyarországi kínálatában.
A MATCH4 közvetíti Szoboszlaiék sorsdöntő városi derbijét

A MATCH4 közvetíti Szoboszlaiék sorsdöntő városi derbijét

A MATCH4 hozza el a magyar nézőknek szerda este a városi rangadót, az Everton és a Liverpool találkozóját. A legendás Merseyside Derby minden alkalommal a Premier League egyik fénypontja, egykoron Friendly Derby-nek is nevezték, hiszen sok esetben a liverpooli családokon belül is találunk Everton és Liverpool drukkereket. A hihetetlenül kiélezett küzdelmet hozó Premier League-ben idén minden meccs és pont létfontosságú. A szakértők Szoboszlai Dominikot ismét a Liverpool kezdőcsapatába várják.
Szoboszlai következő meccsét a MATCH4 közvetíti

Szoboszlai következő meccsét a MATCH4 közvetíti

A MATCH4 közvetíti Szoboszlai Dominik következő meccsét vasárnap. A Liverpool 15 órakor a Crystal Palace-t fogadja, méghozzá igazán nehéz helyzetben. A legutóbbi fordulóban Szoboszlai csapata döntetlent játszott a Manchester Uniteddel, ezzel pedig átadta a vezetést a Premier League-ben az Arsenalnak. A meccs után a Liverpool játékosai rengeteg kritikát kaptak. Feszült hangulatban készülnek tehát Szoboszlaiék a tabella 14. helyén álló Crystal Palace ellen.
Szoboszlai Dominik a McDonald´s-hoz igazolt

Szoboszlai Dominik a McDonald´s-hoz igazolt

Hosszú távú, több évre szóló együttműködést kötött a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, a Liverpool középpályása, Szoboszlai Dominik és a magyarországi McDonald´s. A partnerség első lépéseként május 30-án, a Szoboszlai Live eseményen a szurkolók is megismerhetik Domi kedvenc mekis menüjét, ami június 4. után bárki számára elérhető lesz. Az együttműködés részeként a válogatott labdarúgó a hazai Ronald McDonald Gyermeksegély Alapítvány munkáját is segíteni fogja.
Szoboszlai Dominik – Az interjú a Spíler TV-n!

Szoboszlai Dominik – Az interjú a Spíler TV-n!

Szombat este 20:25-kor tűzi műsorára a Spíler 1 a legsikeresebb magyar focista, a Liverpoolban játszó Szoboszlai Dominikkal készült exkluzív interjúját. Baumstark Tibor nem csak a magyar válogatott csapatkapitányával beszélgetett, végig járta azokat a helyszíneket, amelyek a legszorosabban kötődnek a Liverpool FC-hez és az is kiderül, világklasszis focisták mit gondolnak a fiatal magyar tehetségről. De vasárnap is érdemes a Spíler-t választani a foci szerelmeseinek, hiszen jön a LaLiga csúcsrangadója, az El Clásico, helyszíni tudósítással.
1/3