Új ingyenes applikáció segíti az autósokat

Új ingyenes applikáció segíti az autósokat

Magyarországon egyedülálló fejlesztéssel könnyíti meg az autósok és az autóipari szolgáltatók életét az nDRU. A startup vállalkozás egyszerűbbé teszi az autószervizek, autómosók, gumisok, műszaki vizsgabázisok és hasonló szolgáltatók napi működését - és persze a járműtulajdonosok napjait is.
Forradalmi hangulat a Cápák közöttben

Forradalmi hangulat a Cápák közöttben

A Cápák között tizedik adásában a vállalkozók a befektetőkkel közösen forradalmasították a strandolást, azonban a lángos-készítés- és a mezőgazdaság reformját, egy házikonyhát, valamint a crypto-piacot egyelőre hagyták elúszni.
Magyar nők és kisebbséghez tartozó vállalkozók jelentkezését  várja start-up programjára a Morgan Stanley

Magyar nők és kisebbséghez tartozó vállalkozók jelentkezését várja start-up programjára a Morgan Stanley

A Morgan Stanley bejelentette, hogy a tavalyihoz képest kétszer annyi start-up részesülhet befeketésben és szakmai támogatásban az Inclusive Ventures Lab (MSIVL, röviden: Labor) nevű akcelerátorprogram keretében az Európát, a Közel-Keletet és Afrikát magába foglaló EMEA régióból A programmal a vállalat a nők és a különböző kisebbségi etnikumokhoz tartozó vállalkozók cégeit támogatja.
Óriási fejlődési lehetőséghez jutnak az induló cleantech startupok Európában

Óriási fejlődési lehetőséghez jutnak az induló cleantech startupok Európában

A Vestbee égisze alatt elindult a Hello CleanTech program, aminek célja a világ energiaiparára valódi hatást gyakorló cleantech technológiai megoldások fejlesztésén dolgozó startupok támogatása. Az ebbe beválasztott vállalkozásoknak esélyük nyílik kereskedelmi együttműködéseket kialakítani az iparági vezetőkkel, megszerezni tapasztalt piaci szakértők szakmai, üzleti, technológiai és forrásszerzési támogatását, valamint hozzáférést kapniuk vezető kockázati tőkealapokhoz.
Magyar világcéget épít Balogh Petya és a STRT

Magyar világcéget épít Balogh Petya és a STRT

Globális piaci szereplőkké fejleszti a magyar és régiós startupokat a vezető hazai üzletemberekből álló STRT Holding.
2/78