Magyar Podcast trendek 2023-ban

Magyar Podcast trendek 2023-ban

Az elmúlt időszakban a médiapiaci szereplők és a döntéshozók egyre inkább felismerték, hogy a podcast nem csupán egy új médiaformátum, hanem egy alapvető, piacformáló, tanító és inspiráló erő. Amíg az online és digitális platformok fokozták az információhoz való hozzáférést, a podcastok a rugalmasságukkal, a hitelességükkel és sokszínűségükkel új élményt nyújtanak a tartalomfogyasztók számára és ez a növekvő hallgatói szám már a hirdetők számára is hasznos kapcsolódási lehetőségek rejt. Éppen ezért is izgalmas az NRC és az IAB közös kutatása, illetve a Podcast fesztiválra készült kutatás elemzésének az összefoglalója és az ehhez kapcsolódó, Román Balázzsal és Sági Ferenccel készült research&more podcast adás.
A történetmesélés ereje

A történetmesélés ereje

Hogyan segíthetnek a történetek a tudásátadásban? Milyen szerepe van a sztoriknak a self-brandingünk építésében? Lafka Dávid, a Sztori Podcast megálmodója a történetmesélés fontosságáról tartott előadást a PodcastFestiválon.
Ilyen volt a májusi PodcastFestival! - II./II. rész

Ilyen volt a májusi PodcastFestival! - II./II. rész

A Digital Hungary 2023-as fesztiválján végre egy egész napot kapott a podcast. Készítettünk egy kisfilmet, hogy azok is kedvet kapjanak a podcast tartalmak fogyasztásához, akik eddig esetleg még nem tették. A rövid interjúkról készült kisfilmet a Digital Hungary mentorálta.
Szexkultúra, a füledbe súgott intimitás

Szexkultúra, a füledbe súgott intimitás

Hogyan járhatjuk körbe a szexualitás témaköreit úgy, hogy az bárki számára befogadható legyen? Hatással tud-e lenni, be tud-e kapcsolódni akár egy család intimitásába a podcast? Többek között ezekről a kérdésekről beszélgetett Hegyi Nóra a Colibri Pictures tulajdonosa Dr. Lassányi Gáborral, a Szexkultúra podcast egyik készítőjével és műsorvezetőjével a PodcastFestivalon.
Zajártalom! Az elköteleződés varázsa és nyeresége

Zajártalom! Az elköteleződés varázsa és nyeresége

Hogyan lehet túlharsogni a médiában jelenlévő hangzavart, hogy tartalmainkat eljuttassuk célközönségünkhöz? Miért fontos az őszinteség a podcast tartalomgyártásban? Tóth Szabolcs Töhötöm, Az élet, meg minden podcast megálmodója és műsorvezetője tartott előadást a PodcastFestiválon.
1/3